NaslovnicaVijestiAgent zvijezde Bayerna uočen u Torinu: Ancelotti je spreman da ga proda

Agent zvijezde Bayerna uočen u Torinu: Ancelotti je spreman da ga proda

Agent zvijezde Bayerna uočen u Torinu. Ancelotti je spreman da ga proda. Poslije njihovog poraza od Real Madrida u finalu Lige prvaka prije nešto više od tjedan dana, Juventus želi ojačati svoju momčad prije nego što počne domaća liga i kontinentalno natjecanje iduće sezone.

Agent zvijezde

Čini se da sje Douglas Costa iz Bayern Munchena dio planova Maxa Allegrija.

Brazilac je povezan sa odlaskom iz Bayerna već godinu dan, a menadžer Carlo Ancelotti je spreman dopustiti bivšem napadaču Shakhtar Donetska da napusti Allianz Arenu ovog ljeta.

Prema talijanskom nogometnom piscu i stručnjaku za transfere Gianluca Di Marziu, Juventus je prvenstveno odredio potpisivanje Coste, a agent ovog igrača, Junior Mendoza je danas stigao u Torinu u sjedište talijanskih prvaka kako bi razmotrio dogovor sa izvršnim direktorom Bianconerija Beppe Morattom.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prema Di Martiu, Bayern traži 50 milijuna eura za Costu, dok Brazilac želi ugovor vrijedan 7 milijuna eura godišnje nakon poreza.

Costa, nekoć jedan od najboljih mladih igrača u svjetskom nogometu, borio se za prvu postavu pod vodstvom Carlo Ancelottija prošle sezone, gdje je odigrao samo 23 nastupa za Die Roten, počevši samo 14 utakmica.

[su_euro_soccer_bonus]

Sada 26-godišnjak favorizira izazov malo dalje od Bavarije, jer želi oživjeti svoju karijeru.

Članovi Bayernove hijerarhije nisu bili zadovoljni intervjuom koji je Costa u veljači napravio, gdje je priznao da je nezadovoljan njemačkim prvacima, zajedno sa minutažom koju dobija u ovom trenutku. Zbog toga je ta odluka da razgovara sa Juventusom za Brazilca mnogo lakša.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Dogovor za Costu bi predstavljao preokret u transferima, koji se obično sprovodio na relaciji Juventus Bayern, a sada je to obrnuto. Iz Juventusa su u Bayern otišli Kingsley Coman i Arturo Vidal.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!