NaslovnicaVijestiAguero: Volio bih da mi se on pridruži u Cityju

Aguero: Volio bih da mi se on pridruži u Cityju

“Ko ga ne bi volio u svom timu? On je jedan od elitnih igrača”, rekao je Sergio Aguero.

volio

Argentinski nogometaš Sergio Aguero izjavio je kako bi volio da mu se njegov sunarodnjak Lionel Messi pridruži u Manchester Cityju. Aguero i Messi su suigrači u reprezentaciji Argentine (bili su cimeri kada je Argentina postala prvak svijeta na šampionatu za igrače do 20 godina), a Messi još nije produžio ugovor s Barcelonom, koji istječe u lipnju 2018. godine.

[su_no1forfootball]

“Ako ćemo biti iskreni, novac ovdje nije problem. Messi jedan od onih elitnih igrača, poput Ronalda, koji je simbol kluba i teško mu je da ga napusti i ode u neki drugi”, rekao je Aguero za argentinski Tyc Sport.

Aguero i Messi su suigrači u Argentini, a Messi još nije produžio ugovor s Barcelonom, koji istječe u lipnju 2018. godine.

Transfer glasine: Dele Alli traži nevjerovatan ugovor, United kupuje nogometaša iz Srbije, nogometaš Uniteda odbio prelazak u Kinu

Alexis Sanchez donio odluku o svojoj budućnosti: Wenger ima veliku dilemu u svojim rukama

“Ko ne bi volio Mesiju u svom timu? Volio bih da dođe u City, ali mislim da će to biti teško”, rekao je Aguero.

U posljednjem kolu kvalifikacija, Argentina je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, a Aguero nije bio u timu.

[su_bet365_app]

“Gledao sam utakmicu s mamom. Bilo je nervozno, ali sam na kraju bio oduševljen. Razgovarao sam s Messijem, čestitao mu i zahvalio na onome što je postigao. Mi smo grupa i svi smo vrlo bliski”, rekao je Aguero.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!