NaslovnicaVijestiAllegri: "Miralem Pjanić me izluđuje"

Allegri: “Miralem Pjanić me izluđuje”

Sutra je na programu Derby d’ Italia, Juventus protiv Intera na Juventus Areni. ‘Stara dama’ će igrati u formaciji 4-2-3-1, što znači da će na terenu ponovo biti Cuadrado, Pjanić, Mandžukić, Dybala i argentinski nogometaš Gonzalo Higuain. Trener Juventusa, Massimiliano Allegri rekao je da ga Miralem Pjanić izluđuje sa svojim kratkim pasovima.

izluđuje

“Marchisio je na raspolaganju, ali normalno da oscilira nakon ozbiljne ozljede. Znam da mnogi propitkuju sustav koji igramo, ali nećemo ga mijenjati”, rekao je trener stare dame Massimiliano Allegri pa dodao:

“Nije sustav koji mora biti bolji, već Juventus! Glave su bitne ako želite biti bolji.”

“U nedjelju je velika utakmica, dvije momčadi koje mogu osvojiti Scudetto, no Inter je loše krenuo u sezone i zato mi imamo prednost na ljestvici.”

“Sezona je duga, ima uspona i padova, a ja kao trener moram napraviti što je manje moguće štete. Zato nikad neću napadača gurnuti u obranu. Moj posao je staviti najbolje na njihove najbolje pozicije.”

Osvrnuo se Allegri i na Miralema Pjanića.

“Pjanić mora napredovati u kreaciji igre, jer nekad me izluđuje tim kratkim dodavanjima na pet metara. Bolje se osjeća kada su dvojica u veznom redu, a to je vjerojatno do glave.”

Zanimljiv podatak je da Juventus ima čak 27 uzastopnih pobjeda na svom stadionu u Seriji A. Trenutno se nalaze na prvom mjestu italijanske Serie A sa 51 bodom, četiri boda više od drugoplasirane Rome koja ima četiri boda više. Inter je na četvrtom mjestu sa 42 boda na svom kontu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!