NaslovnicaVijestiAllegri: Pjanić i Matuidi tek se trebaju upoznati

Allegri: Pjanić i Matuidi tek se trebaju upoznati

Allegri: Pjanić i Matuidi tek se trebaju upoznati

Nakon ubjedljivog poraza od Barcelone u Ligi prvaka 3-0, ekipa Juventusa u nedelju će gostovati Sassuolu u okviru 4. kola talijanske Serie A. Utakmica počinje u 12:30, a trener Juventusa Massimiliano Allegri otkrio je svoje planove za ovu gostujuću utakmicu, komentarisao je stanje svoje momčadi.

pjanić i matuidi

“Chiellini i Mandžukić su dobro i sigurno će ući. Dybala će igrati od prve minute kao i Matuidi i Pjanić, koji se još trebaju igrački upoznati. Marchisio i Khedira sigurno neće biti u sastavu, dok se Höwedes očekuje tek sljedeći tjedan, a De Sciglio će početkom sljedećeg tjedna napraviti nove preglede.”

[su_bonus]

Allegri je komentirao i izostavljanje Gonzala Higuaina sa spiska argentinske reprezentacije.

“Igrati za Argentinu mu treba biti veliki stimulans, treba ponoviti utakmice od prošle godine kako bi digao sebe i cijelu ekipu. Sutra od njega očekujem dobru utakmicu.”

“Počeli smo prvenstvo s tri pobjede u tri utakmice, sutra tražimo četvrtu pobjedu. U Ligi prvaka izgubili smo od Barcelone koja je favorit grupe, a uz Real Madrid i cijele Lige prvaka, tako da ništa od ciljeva nije ugroženo. ”

Juventus će sutra igrati bez Marchisija i Khedira, s toga bi trebali igrati u nešto izmjenjenoj formaciji. Umjesto dosadašnjih 4-3-3 očekuje se 4-2-3-1.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!