NaslovnicaVijestiAnte Čačić smijenjen, Hrvatska dobila novog izbornika!

Ante Čačić smijenjen, Hrvatska dobila novog izbornika!

Ante Čačić smijenjen, Hrvatska dobila novog izbornika!

Ante Čačić više nije trener hrvatske nogometne reprezentacije, objavio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker. Novi trener je Zlatko Dalić, potvrdio je predsjednik HNS-a.

čačić smijenjen

Zlatko Dalić je novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, potvrdio je predsjednik Hrvatske nogometnog saveza, Davor Šuker. Vrh HNS-a odlučivao je između njega i Matjaža Keka, ipak na kraju je odlučeno da to bude bivši trener Varteksa, Rijeke, Slaven Belupa, a posljednji tim koji je trenirao Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Hrvatska je u petak u Hrvatskoj igrala 1:1 s Finskom i izgubila dva važna boda u pokušaju da se domogne Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji. Reprezentacija Hrvatske za vodećim Islandom zaostaje dva boda i izjednačena je s trećeplasiranom Ukrajinom, kod koje će u ponedjeljak odigrati posljednju utakmicu u Skupini I s nadom da će ostati neporažena i osvojiti drugo mjesto i plasirati se u baraž.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Hrvatska je u jučerašnjoj utakmici do vodstva stigla u 57. minuti kada je Mario Mandžukić pogodio na asistenciju Pivarića, a konačan rezultat je postavio Soiri u 90. minuti susreta, iako je prije toga bilo dosta šansi na obje strane.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!