NaslovnicaVijestiAntonio Conte dovodi braniča svjetske klase za 50 milijuna funti

Antonio Conte dovodi braniča svjetske klase za 50 milijuna funti

Antonio Conte dovodi braniča svjetske klase za 50 milijuna funti. Kada osvojite Premier ligu, posljednja stvar koju klub može sebi priuštiti da miruje na ljetnom prijelaznom roku.

Antonio Conte dovodi

Unatoč pritiscima Spursa, Chelsea je ove sezone imao relativno lagan zadatak u Premier ligi, a Antonio Conte je vodio ovu sezonu najbolje što je mogao.

Međutim, sada kada je ljeto stiglo, mnogi drugi klubovi u Engleskoj su napravili velike transfer poteze u ovoj ranoj fazi.

Chelsea nije. Iako će Diego Costa kako stvari stoje napustiti Stamford Bridge, nakon što mu je Conte poslao tu tekstualnu poruku da više nije u njegovim planovima, njegova zamjena će vjerojatno biti Romelu Lukaku, koji se tek treba vratiti na Stamford Bridge.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nedostatak aktivnosti ljuti Contea i odbor Chelseaja nije sretan sa njegovim načinom rješavanja problema sa Costom. Izlazak te poruke u javnost je značajno smanjilo njegovu pregovaračku moć sa drugim klubovima kada je u pitanju španjolski napadač.

Sada kada je legenda kluba, John Terry napustio klub u slobodnom transferu, izgleda da će Conte krenuti u Seriju A po njegovu zamjenu.

Chelsea je ponovo zainteresovan za Napolijevog braniča Kalidou Koulibalyja i prema The Sunu, oni su već ponudili 52.5 milijuna funti za njega.

25-godišnjak je bio izvrstan za talijanski klub u posljednjim sezonama, ali vjeruje se da Napoli ne želi da se oprosti od još jednog izvrsnog igrača nakon što je Gonzalo Higuain prošlog ljeta otišao, pogotovo zato što osjećaju da su blizu osvajanja Serije A i pobjede nad Juventusom u toj utrci.

[su_bonus]

Da li Conte zaista treba Koulibalyja? Naravno, on je vrhunski igrač, ali mladi trio Kurt Zouma, Nathan Ake i Andreas Christensen čekaju svoju priliku u prvoj momčadi i imaju više nego dovoljno potencijala za napredovanje.

Također pročitajte: Na koji način je Wenger uvjerio Lacazettea da se pridruži Arsenalu?

Conte očito ne želi da iskoristi tu priliku, a s Lukakuovim transferom koji se odlugovlači zbog Evertonovog zahtjeva od 100 milijuna funti za njega, talijan će izgleda da se pojačava na drugim pozicijama dok Everton ne popusti, kako Chelsea ne bi zaostao na transfer tržištu za svojim rivalima.

Chelsea jasno ima novac, ali koliko su spremni ići kako bi osigurali svoje glavne mete ovog ljeta? Uz Ligu prvaka sljedeće godine, njima je potrebno više igrača.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!