NaslovnicaVijestiAntonio Conte smatra da je on jedini krivac za poraz protiv Uniteda

Antonio Conte smatra da je on jedini krivac za poraz protiv Uniteda

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho sretan je zbog pobjede nad liderom Premier lige, dok strateg Chelseaja Antonio Conte smatra da je on jedini krivac za poraz svog tima jer nije dovoljno dobro motivirao svoje igrače.

jedini krvac

“Mislim da nam je plan savršeno uspio. Mislim i da je uspio i u kupu (kada je Chelsea pobijedio 1:0), jer je bio identičan. Imali smo protiv sebe 11 koji su vrlo vrijedno radili za njih. To su vrlo brzi i kreativni igrači, a oni su ekipa koja najbolje igra kontranapade u zemlji. Kontrolirali smo ih vrlo, vrlo dobro, ali smo ih i napadali.”, rekao je Mourinho za BBC.

United je pobijedio Chelsea s 2:0, čime je utrku za titulom učinio neizvjesnijom, a sebe ostavio u konkurenciji za plasman u Ligu prvaka.

“Stvarno sam radostan. Molim vas, nemojte da me krivo razumijete, znam da vi volite priče. Nisam sretan zato što je to Chelsea, nego zato što nam trebaju ova tri boda da bismo ostali u borbi za četvrto mjesto.”, rekao je Mourinho.

>>Sportski direktor Barcelone potvrdio: Razmišljamo o njegovom dovođenju!

On je i poslije inzistiranja novinara istakao da ne osjeća ni malo više zadovoljstva jer je pobijedio svoj bivši klub.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Ne osjećam. Pobijedili smo lidera, i nije bitno da li je to Chelsea ili ne. Zasluženo smo pobijedili, s uvjerenjem i rezultatom i nastupom u koji nitko ne može sumnjati. Zbog toga sam zadovoljan. Manchester City i Liverpool su stavili pritisak na nas, a mi smo dobili uz taj pritisak. Igrači su čudesni i borimo se do kraja za četvrto mjesto.”, rekao je Mourinho.

Trener Chelseaja Antonio Conte preuzeo je na sebe krivnju za poraz.

“Mislim da sam je Manchester zaslužio pobjedu jer je pokazao više želje, motivacije i ambicije da dobije ovu utakmicu. Jednostavno je. Ja sam kriv zbog toga, jer u ovakvim situacijama je trener kriv zato što nije pronašao pravi način motivirati igrače i da im donese koncentraciju i želju da se dobije ovakva utakmica. To je pogreška trenera, a ne igrača.”, rekao je Conte.

Chelsajeva prednost na vrhu tablice sada iznosi četiri boda.

“Važno je da pogledamo u sebe i pronađemo pravo rješenje. Ponavljam da prvenstvo nije završeno. Ima vrlo jakih timova, kao što je Tottenham, koji igra dobro, i u formi je i igra s entuzijazmom. Imamo sjajnu sezonu i zato moramo imati sjajnu motivaciju sada. Nije uobičajeno da Chelsea osvoji titulu, jer smo počeli kao autsajderi. Moramo naći rješenja da ispunimo ovaj cilj, ali neće biti lako.”, rekao je Conte.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!