NaslovnicaVijestiAntonio Conte spreman prodati Hazarda Real Madridu, ali pod jednim uslovom

Antonio Conte spreman prodati Hazarda Real Madridu, ali pod jednim uslovom

Antonio Conte spreman prodati Hazarda Real Madridu, ali pod jednim uslovom. Chelsea bi mogao biti na rubu osvajanja Premier lige, ali izvješća sugeriraju da se suočavaju sa bitkom da zadrže Eden Hazard u klubu ovog ljeta.

Antonio Conte spreman

Prema španjolskim novinama Marca, Real madrid je održao pozitivne razgovore s belgijskim predstavnicima o potencijalnom transferu.

No, u pokušaju da zaustavi Los Blancosov interes Antonio Conte je pripremio novi poboljšani ugovor kako bi nagradio Hazarda za nevjerojatne nastupe ove sezone.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

U 26 premierligaških utakmica, 26-godišnjak je postigao 11 golova i asistirao četiri, stvarajući opasan napadački trio sa Diegom Costom i Pedrom.

Što radi u Chelseajevu korist, iako je činjenica da on želi ostati. Prema Telegraphu, on je rekao prijateljima da će sljedeće sezone igrati na Stamford Bridgeu.

I tko ga može kriviti? Chelsea je zaista postao jedna od najjačih ekipa u Premier ligi i trenutno su na vrhu tabele uz ogromnu razliku bodova i nitko ih ne može stići.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, dok je Hazard želio da ostane, njegova budućnost u konačnici možda i nije u njegovim rukama.

U istom izvješću Marca tvrdi da će Conte biti otvoren za prodaju Hazarda u Real – ali pod jednim uvjetom.

Talijan je veliki obožavatelj Kolumbijskog plejmejkera James Rodrigueza i vjerojatno će tražiti da on bude uključen u transfer za Hazarda.

Dok će gubljenje Hazarda biti noćna mora za navijače Chelseaja, oni su dobili najbolju moguću zamjenu James Rodrigueza za njega.

Estonija v Hrvatska: Igrači Hrvatske će biti u vrlo dobrom raspoloženju protiv Estonije

25-godišnjak nikada nije stvarno pronašao svoj korak u španjolskoj prijestolnici, ali ne možete poreći njegov nevjerojatan talenat.

A ako ga Conte želi, vrlo vjerojatno će Zidane to i učiniti. Francuz rijetko koristi Rodrigueza u Real Madridu i neće oklijevati da ga uključi u transfer za Hazarda.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!