NaslovnicaVijestiArjen Robben otkrio u koji klub će otići kada napusti Bayern

Arjen Robben otkrio u koji klub će otići kada napusti Bayern

Arjen Robben otkrio u koji klub će otići kada napusti Bayern. Zvijezda Bayern Munchena Arjen Robben razmišlja o odlasku u mirovinu dok se približava kraj njegovog ugovora, gdje je potvrdio da će se vratiti u Nizozemsku.

Arjen Robben otkrio

Nizozemski krilni igrač i dalje igra važnu ulogu u momčadi Carlo Ancelottija, pomažući Bayernu da osvoji Bundesligu. Robbenova lijeva noga je još uvijek zaista odlična i razbila je mnoge velike obrane, ali unatoč sposobnosti koju posjeduje, 33-godišnjak je svjestan da se njegova karijera približava kraju.

Govoreći o svojoj budućnosti, Robben je predložio da je vrijeme da imenuje klub u koji će otići da završi svoju karijeru, kada mu istekne ugovor u Bayernu sljedećeg ljeta.

“Prilazim kraju karijere, to je realnost”, rekao je za Kicker.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Sve više i više se počinjem veseliti svemu što dolazi nakon moje karijere. Vrlo sam opušten, nisam previše zabrinut za ono što će se dogoditi 2018. godine. Samo se fokusiram na ono što je ovdje i sad.”

Iako razmišlja o svom preostalom vremenu kao nogometašu, Robben zna da će se vratiti kući u Eredivisie ekipu Groningen i uvjeren je da može dobiti dobru poziciju.

“Jedino što znam sigurno je da ću se vratiti u Nizozemsku nakon moje karijere, u Groningen. Još uvijek imam bliske veze sa mojim dječačkim klubom, možda ću moći učiniti nešto tamo.”

[su_bonus]

No, otkrio je da poslije završetka karijere želi da odmori od sporta oko šest mjeseci.

“Ali, prvo želim odmoriti od sporta oko šest mjeseci i jednostavno ne raditi ništa.”

Također pročitajte: Rusija v Novi Zeland: Kup konfederacija

Phillip Lahm i Xabi Alonso su se već odlučili na emocionalni oproštaj nakon što su odigrali svoje posljednje utakmice, ne samo za njemačke prvake, nego i za karijeru.

I čini se da će se Bayern uskoro oprostiti od još jednom brilijantnog igrača Robbena.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!