NaslovnicaVijestiArsenal nudi ogroman ugovor za Alexis Sancheza: Čileanac će biti jedan od...

Arsenal nudi ogroman ugovor za Alexis Sancheza: Čileanac će biti jedan od najplaćenijih igrača u Premier ligi

Arsenal nudi ogroman ugovor za Alexis Sancheza. Čileanac će biti jedan od najplaćenijih igrača u Premier ligi. Cijelo ljeto smo očekivali da Alexis Sanchez bude dio domino efekta u prijelaznom roku. Ali nakon što nije otišao nigdje, Arsenal mu je ponudio ogroman ugovor kako bi ostao u Londonu.

Arsenal nudi

Ovog ljeta je prijelazni rok prilično uzbudljiv, čak i ako su se neke priče i glasine malo povukle.

Kada je Neymar otišao u PSG, očekivali smo da će Coutinho odmah krenuti za Barcelonu, Kylian Mbappe u Real Madrid, Gareth Bale u Manchester United i Alexis Sanchez u Manchester City.

Naravno da se neki od tih transfera još uvijek mogu dogoditi, ali sam se nadao da će se to dogoditi u roku od nekoliko dana.

[su_bonus]

Potencijalni potez Sancheza bio je pod reflektorima cijelo ljeta, a Čileanac je ostao sa samo još godinu dana u svom ugovoru, dok su Manchester City i PSG bili spremni da naprave ponude i dovedu Sancheza u svoje redove.

Arsene Wenger nikada nije odustao od zadržavanja napadača u svojim redovima i prema izvješćima Daily Maila, klub je igraču ponudio 300.000 funti tjedno.

Sanchez je naizgled želio biti plaćen onoliko koliko vrijedi i također je želio dodati više trofeja u svoje vitrine, stoga je bio nezadovoljan životom na Emiratima.

U početku su Topnici 28-godišnjaku ponudili 225.000 tjedno i nije izgledalo da će potpisati novi ugovor.

[su_cashout]

Ali novi ugovor je na stolu i to će Sancheza postaviti na vrh liste najplaćenijih igrača u Premier ligi.

Pep Guardiola očajno želi dovesti Sancheza cijelo ovo ljeto, ali je spreman da pričeka još jednu godinu kako bi mogao dovesti bivšeg igrača Barcelone u slobodnom transferu.

Također pročitajte: Gareth Bale imenovao tri najuzbudljivija igrača protiv kojih je igrao

PSG-ovo dovođenje Neymara je smanjilo njihov interes za drugog napadača, gdje je Kylian Mbappe njihova druga meta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!