NaslovnicaVijestiArsenal pronašao zamjenu za Alexisa: Odlična zamjena a otkupna klauzula iznosi samo...

Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa: Odlična zamjena a otkupna klauzula iznosi samo 26 miliona funti!

Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa: Odlična zamjena a otkupna klauzula iznosi samo 26 miliona funti! Arsenal prati mnoge igrače koji bi mogli predstavljati potencijalnu zamjenu za Alexisa Sancheza, a izgleda da je jednog takvog pronašao u Seriji A.

Arsenal pronašao zamjenu za Alexisa: Odlična zamjena a otkupna klauzula iznosi samo 26 miliona funti!

Čileanac je ušao u posljednju godinu svog ugovora u Arsenalu, a klub je ovog ljeta odbio sve mogućnosti za prodaju, pa je izvjesno da će Sanchez klub napustiti naredno ljeto. Arsenal je naime zainteresovan za Raheem Sterlinga igrača Manchester Cityja, ali izgleda da od tog transfera nema ništa pa je bio primoran pronaći novu alternativu.

Prema Daily Mirroru, Arsenal je zainteresiran za potpisivanje igrača Napolija Dries Mertensa. Belgijanac je privukao zanimanje velikih klubova nako fantastične prošle sezone, a mediji prenose da ga je Wenger htio potpisati odmah nakon završetka prošle sezone, no tada do transfera ipak nije došlo.

>> Davinson Sanchez objasnio zašto je odbio priliku da zaigra u Barceloni

Mertens se je prošle godine postigao impresivnih 28 ligaških golova, kao i šest golova u svim kup takmčenjima. Vjeruje se da će Wenger na ljeto poslati ponudu zbog nevjerojatno niske klauzule o otkupu ugovora.

 

On je navodno dostupan na kraju sezone za svega  26,5 milijuna funti te je tako Mertens pojavio kao najozbiljniji kandidat za popunu Sanchezovog mjesta sljedeće sezone.

Međutim, čini se da će Arsenal biti suočen s opasnom konkurencijom za njega. Druga momčad Premier lige, Liverpool također prati Mertensa, te će biti zaniljivo pratiti ovu utrku. Arsene Wenger također će obnoviti svoj interes za Raheem Sterlinga te se nada da će u zamjenu za Sancheza dobiti Sterlinga i to već u januaru.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!