NaslovnicaVijestiArsene Wenger dovodi još jedno veliko pojačanje: Čudo od djeteta dolazi na...

Arsene Wenger dovodi još jedno veliko pojačanje: Čudo od djeteta dolazi na Emirates

Arsene Wenger dovodi još jedno veliko pojačanje. Čudo od djeteta dolazi na Emirates. Navijači Arsenala su u ovo ljeto ušli bojeći se najgoreg. Unatoč osvajanju FA kupa, bilo je dvojbi oko budućnosti menadžera Arsenea Wengera i dvojca Alexis Sancheza i Mesut Ozila.

Arsene Wenger dovodi

Dok je Wenger potpisao novi dvogodišnji ugovor, isto se ne može reći za Sancheza i Ozila.

No, zaboravite na igrače koji potencijalno napuštaju, Arsenal treba da se ojača kako bi se borio za titulu iduće sezone.

Topnici teško mogu priuštiti gubitak Lige prvaka i po drugi put tako da moraju dovesti kvalitetne igrače – pogotovo ako Sanchez ili Ozil napuste Emirates.

[su_bonus]

Dok su već potpisali lijevog beka Seada Kolašinca u besplatnom transferu iz Schalkea, čini se da se tim iz sjevernog Londona približava još jednom pojačanju.

Prema nekoliko izvješća, Arsenal će dovesti 21-godišnjeg čuda od djeteta kako ga zovu u Monacu, Thomas Lemara.

Lemar je prošle sezone odigrao ključnu ulogu u Monacu, pomažući im da osvoje francusku Ligu 1 i dođu do polufinala Lige prvaka postižući 14 golova u svim natjecanjima.

Krilni igrač je već odigrao pet utakmica za Francusku. Goal tvrdi da je Lemar na vrhu Wengerovih želja i da su dvije ekipe blizu dogovora.

Daily Mail podupire ovu priču i vjeruje kako će Arsenal završiti posao od 30 milijuna funti do početka sljedećeg tjedna.

[su_live_koeficijenti]

Ali to nije samo dolazak Lemara koji bi trebao uzbuditi navijače Arsenala. To je zato što je u izvješću Goala naveden i Kylian Mbappe.

Također pročitajte: Portugal v Čile: Polufinale Kupa konfederacija

Oni vjeruju da, ako Arsenal dovede Lemara, mogli bi možda nagovoriti i Mbappea da slijedi svog suigrača na Emirates.

Oni pišu: “Wenger se nada da će Lemarov potez navratiti Mbappea da prati svog suigrača na stadion Emirates, a Goal shvaća da menadžer Arsenala nije odustao od potpisivanja ovog 18-godišnjaka.”

Uzbudljivo vrijeme za Arsenal. Tko bi to mislio?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!