NaslovnicaVijestiAubameyang odlazi na kraju sezone, ali ne u Bayern

Aubameyang odlazi na kraju sezone, ali ne u Bayern

Pierre-Emerick Aubameyang, golgeter Dortmunda, rekao je kako je moguće da će otići na kraju sezone, ali je odbacio mogućnost prelaska u Bayern.

na kraju sezone

Prvi strijelac Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang izjavio je da postoji velika vjerovatnoća da napusti klub na kraju sezone, ali je isključio prelazak u redove rivala Bayerna iz Münchena. Nogometaš iz Gabona odbacio je da krene putem Marija Götzea, Roberta Lewandowskog i Mattsa Hummelsa koji su iz Borussije prešli u Bavarsku jer ne želi da razočara navijače “milijunaša”.

“Nitko ne može predvidjeti što će se dogoditi u budućnosti. Jedina sigurna stvar je da ću ostati u Dortmundu do ljeta i sretan sam zbog toga. Postoji opcija da u lipnju napravim dogovor oko odlaska, ali to sigurno neće biti Bayern”, rekao je Aubameyang za Bild.

Aubamyang je često puta govorio da mu je san da jednog dana zaigra u dresu Real Madrida, koji je zainteresiran ga vidi u svojim redovima, isto kao i Manchester City za transfer na ljeto.

Brzonogi golgeter ove sezone je postigao 20 golova na 22 utakmice u svim natjecanjima, a trenutno se nalazi na Kupu Afričkih Nacija u domovini, na kojem je već dao dva pogotka za svoj Gabon protiv Gvineje Bisau (1: 1) i Burkine Faso (1: 1).

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!