NaslovnicaVijestiBacca vodi suigrače na večeru u znak isprike

Bacca vodi suigrače na večeru u znak isprike

Napadač Milana, Carlos Bacca, rekao je kako će u znak isprike odvesti suigrače na večeru, pošto je priznao krivicu jer je odbio da pruži ruku treneru Montelli nakon izmjene.

znak isprike

Mnogo polemike se vodilo u zimskom prijelaznom roku oko odlaska Carlosa Bacce iz Milana, a priču o napuštanju kluba je “podgrijala” njegova reakcija na meču sa Sampdorijom. Trener Vincenzo Montella je u 72. minuti odlučio u igru ​​umjesto Bacce uvede Gianlucu Lapadulu, a to se njemu nije dopalo. Odbio je da mu pruži ruku po odlasku na klupu.

[su_betathome200e]

Ipak, nakon razgovora s čelnicima kluba su sigurno bili puni kritika je izašao u javnost s isprikom.

“Pogledao sam snimku meča i shvatio da sam morao učiniti više za tim. Razgovarao sam s Montellom i priznao grešku, prenaglio sam. Bio sam “vruće” glave, ljut zbog propuštenih šansi. Pričao sam s čelnicima kluba i dogovor je da ću u znak isprike suigrače voditi na večeru. To je moja odluka, ekipa mora ostati zajedno”, poručio je Bacca.

Kolumbijac je naglasio da nema problem sa šefom stručnog stožera.

“Zaista nemam problem s Montellom, moja reakcija prilikom zamjene je zbog rezultata i činjenice da nam je Sampdoria neposredno prije toga dala gol. Nadao sam se da ću ostati i pokušati pomognem timu da napravi preokret. Ali, poslije “hlađenja” sam razgovarao s trenerom i shvatio pogrešku, moram poštujem njega i njegov rad”, zaključio je Bacca.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!