NaslovnicaVijestiBarça vraća svog bivšeg igrača na Nou Camp

Barça vraća svog bivšeg igrača na Nou Camp

Barcelona je blizu odluke da “svoje dijete” Gerarda Deulofeua, vrati u klub na Nou Camp kraju sezone. Deulofeu je nogometaš Evertona, na posudbi u Milanu, gdje igra u odličnoj formi. On, naime, ima klauzulu u ugovoru s “karamelama”, po kojoj Barcelona može ga otkupi za 12 milijuna eura.

na nou camp

“Možemo iskoristimo mogućnost da ga vratimo i pažljivo ćemo procijeniti. Gerard igra vrlo dobro u Milanu, ali trenutno je najvažnije da nastavi tako i bude smiren”, rekao je sportski direktor Katalonaca Robert Fernandez za talijansku agenciju ANSA.

Deulofeu je zimus stigao na San Siro i ponovno skrenuo pozornost na sebe, poslije ne baš blistave polusezone na Goodisonu u Evertonu, pa će dobiti novu priliku da iskaže sav potencijal u Barceloni, gdje je za dvije sezone odigrao samo šest utakmica.

>>Real Madrid odbio ponudu Liverpoola za svog igrača

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

On je ponikao u čuvenoj La Masiji, ali je u prvom timu više bio na pozajmicama u Sevilli i Evertonu, koji ga je otkupio ljeta 2015. godine. Španjolski nogometaš je ove sezone odigrao 12 utakmica u Seriji A i postigao dva pogotka i upisao tri asistencije. U Premiershipu je ove sezone igrao 11 puta, ali nije postigao nijedan pogodak.

Za reprezentaciju Španjolske je debitovao 2014. godine i od tada igrao dva puta i postigao jedan pogodak.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!