NaslovnicaVijestiBarcelona će pogriješiti ako ga pusti: Evo gdje će Jordi Alba igrati...

Barcelona će pogriješiti ako ga pusti: Evo gdje će Jordi Alba igrati sljedeće sezone

Barcelona će pogriješiti ako ga pusti. Evo gdje će Jordi Alba igrati sljedeće sezone. Bila je to čudna sezona za Barcelonu do sada. Nakon što su napravili povijesni preokret protiv PSG-a u Ligi prvaka ove godine, nisu uspjeli postići gol u sljedećem krugu protiv Juventusa.

Barcelona će pogriješiti

Borba je također teška u La Ligi gdje imaju isto bodova sa Real Madridom, dok klub iz prijestolnice ima utakmicu manje.

Dok Real Madrid još uvijek ima prednost nad katalonskim divovima, bit će teško zaustaviti Los Blancose u ostatku utakmica u ligi.

Ovo će biti ljeto promjene na Nou Campu, jer će glavni trener Luis Enrique otići dalje. Ostaje nam da vidimo da li je klub pronašao njegovu zamjenu, ali možete se kladiti da će biti i nekoliko izmjena i u sastavu.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema španjolskim novinama Onda Cero, Barca je izgleda već ugrabila jednog igrača i pobijedila Real Madrida za njegov potpis u tom procesu.

Mladi Theo Hernandez je ove sezone napravio popriličan dojam u Deportivo Alavesu, gdje je trenutačno na posudbi iz Atletico Madrida, a čini se da su njegovi nastupi zaslužili ozbiljan interes Barcelone.

Izvješće Onda Cero tvrdi da je Hernandez u početku bio blizu prelaska u Real, samo da bi poslije toga promijenio mišljenje, odlučivši se o preseljenju na Blaugranu.

Rečeno je kako je dio njegove odluke o odustajanju od prelaska u Real bio zato što je bio zabrinut zbog toga što bi se pojavio kao izdajnik među Atleticovim navijačima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međutim, ako se transfer ostvari, to bi značilo da bi Jordi Alba mogao biti dio ovog dogovora i mogao bi se zaputiti na drugu stranu na posudbu.

Alba je već nekoliko godina redovan u sastavu Barcelone, ali pod Luis Enriqueom je postao više rotacijski igrač.

Međutim, PSG je također zainteresovan za njegov potpis, tako da postoji nekoliko faktora koji bi mogli utjecati na njegovu destinaciju.

Također pročitajte: Atletico Madridu prekipjelo: Simeone želi prodati jednog od svojih najboljih igrača u pola cijene

19-godišnji Hernandez je ove sezone prikupio 31 nastup za Alaves, pomažući ima da stignu u sredinu tabele i finale kupa.

Još uvijek nije igrao u prvom timu Atletico Madrida i nije poznato hoće li se uputiti ravno u Barcinu prvu momčad ukoliko potpiše za njih.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!