NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi reprezentativca Brazila iz Santosa?

Barcelona dovodi reprezentativca Brazila iz Santosa?

Barcelona dovodi reprezentativca Brazila iz Santosa? Nakon što je Ernesto Valvedre izabran a trenera Barcelone, oni su na pragu potpisa prvog pojačanja i to iz brazilske lige. Igrač koji bi trebao pojačati Barcelonin srednji red ekipe  je reprezentativac Brazila i član Santosa, Lucas Lima. On bi u januaru trebao preći u Barcelonu nakon što mu istekne ugovr sa Santosom.

Barcelona dovodi reprezentativca Brazila iz Santosa?

Brazilski Fox Sports prenosi da će Barcelona od januara naredne godine biti bogatija za brazilskog reprezentativca i člana Santosa, 26-godišnjeg veznjaka Lucasa Limu, koji je do sada sakupio 14. nastupa za A selekciju Brazila. Lucas Lima je čllan Santosa ali u Barcelonu bi se preselio kao slobodan igrač, nakon što mu istekne ugovor sa Santosom 31. decembra.

[su_live_koeficijenti]

Lucas Lima je nekadašnji saigrač Barceloninog igrača Neymara, sa kojim je također povezan i porodično, jer je već duže vrijeme u vezi sa Neymarovom sestrom Raffaele. Brazilski mediji prenose da je upravo Neymar glavni akter ovog transfera, jer je ubijedio upravi Barcelone da je Lima idealan nogometaš za Blaugranu. Iz uprave Brcelone još se nisu oglasili povodom transfera.

>> Leon Goretzka napušta Schalke?

Lucas Lima je svoje igračke kvalitete dokazao u dresu Santosa, a prije par godina je bio povezivan sa transferom u Evropu, kada su interes za njega pokazali Real Madrid, PSG i Bayern Munchen. Nedavno je odbio bogatu ponudu iz Kine prem a kojoj bi zarađivao 14 miliona godišnje, te je upravo zbog toga transfer u Barcu sve izvjesniji.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!