NaslovnicaVijestiBarcelona odlučila da se riješi tri prvotimca u januarskom prelaznom roku

Barcelona odlučila da se riješi tri prvotimca u januarskom prelaznom roku

Barcelona odlučila da se riješi tri prvotimca u januarskom prelaznom roku! Španjolski mediji prenose kako Barcelona želi da se riješi tri igrača prvog tima, kako bi osvježili svoju momčad. Barcin ljetni transfer rok ocijenjen je kao promašaj, s dugom, propao im je dogovr sa Philippeom Coutinhom, a ranije su naravno izgubili Neymara koji je prešao u PSG.

Barcelona odlučila

U međuvremenu, Blaugrana je uspijela potpisati Nelsona Semeda i Ousmane Dembela, a Dembele je u klub stigao za nevjerojatnih 96 milijuna funti kao Neymarova zamjena, ali je odmah u drugom susretu pretpio povredu zbog kojeg će odsustvovati duže vremena.

I unatoč tome što je Ernesto Valverde odlično započeo kampanju u La Ligi, gdje su osvojili maksimalnih 21 poena, te se nalaze šest bodova ispred Sevill, Barca želi unijeti svježinu u ekipu te uskoro možemo očekivati nove igrače u katalonskom klubu.

Međutim, kako bi se to učinilo, morat će se odreći nekih igrača, a prema Super Deportesu, Andre Gomes, Rafinha i Paco Alcacer tri imena koja će napustiti Nou Camp u januaru.

>> Pogledajte najbolji tim svih vremena po izboru Ronalda

Gomes, koji je doveden iz Valencije za 35 milijuna eura prije godinu dana, nije ostavio dobar utisak u Katalonij te je već bio povezivan s prelaskom u Tottenham ovog ljeta.

[su_no1forfootball]

Rečeno je da je superagent Jorge Mendes dobro svjestan da će njegov klijent uskoro napustiti klub te je već počeo tražiti potencijalnog novo poslodavca za reprezentativca Portugala.

Paco Alcacer, kojeg je Barca također potpisala iz Valencije 2016. godine, nije se uspio nametnuti u klubu, a također je već ranije povezivan sa drugim klubovima.  Čini se da je Italija najvjerojatnije, nova destinacija za Španjolaca, a mogući kupci bi mogli biti timovi iz Milana.

Pored njih dvojice tu je i brazilski veznjak Rafinha, koji je, poput Gomesa i Alcacera, već neko vrijeme bez velike minutaže u prvom timu,  i navodno je dostupan za transfer. U ljeto je bio povezivan s klubovima iz Premier lige, Arsenalpm i Liverpoolom, a kao novi kandidat za njegovo dovođenje pojavio se i torinski Juventus.

Kako sada stvari stoje, očekuje nas uzbudljiv transfer rok u Barceloni.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!