NaslovnicaVijestiBarcelona šalje ponudu od 107 milijuna funti za Neymarovu zamjenu

Barcelona šalje ponudu od 107 milijuna funti za Neymarovu zamjenu

Barcelona šalje ponudu od 107 milijuna funti za Neymarovu zamjenu. Neymar se približava završetku rekordnog transfera u PSG, a Barcelona se nada da će popuniti tu prazninu koja je ostala iza Brazilca sa velikom ponudom.

Barcelona šalje

Brazilac je dominirao transfernim rokom otkad se otkrilo da želi napustiti Camp Nou. To je odmah upozorilo PSG-a koji je sada postavljen da obori svjetski transfer rekord sa 222 milijuna eura.

Nakon nekoliko tjedana špekulacija, Neymar je na rubu završetka transfera sa francuskim divovima. Navodno će danas proći liječnički pregled prije nego što se službeno objavi u petak.

Nepotrebno je reći da je ovo ogroman udarac za novog trenera Ernesto Valverdea. No, Španjolac sada traži zamjenu. Dok navijači žele Ousmane Dembelea i Antonio Griezmann je povezan sa Barcelonom. Naravno, kao što već znamo tu je i Coutinho, koji je možda i najbliži prelasku na Nou Camp.

[su_watch_live_football]

Također se priča da će Barcelona u ponedjeljak poslati ponudu od 107 milijuna funti za Coutinha. On izgleda ostaje potencijalno pojačanje broj 1, pojačanje koje bi moglo popuniti mjesto Neymara u nadolazećoj sezoni.

Odbor se nada da će do ponedjeljka zaključiti posao sa Coutinhom i Liverpoolom. Štoviše, također se tvrdi da je Coutinho već dogovorio sve uvjete sa klubom. No, ipak, Liveprool je čvrst u svom stavu da ovaj igrač nije na prodaju.

Također pročitajte: Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

“Mogu razumjeti da je Coutinho tako visoko ocijenjen, ali oni mogu čuvati svoju enegrgiju, jer on nije na prodaju”, izjavio je Klopp za ESPN nakon što su pobijedili Bayern Munchena sa 3-0 u prijateljskom susretu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!