NaslovnicaVijestiBarcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba. Neymarov odlazak u PSG za 222 milijuna eura se događa, a Barcelona je već počela da ga briše iz kluba.

Barcelona učinila

Iako je Neymar još uvijek igrač Barcelone u ovom trenutku, sve će se promijeniti u narednih nekoliko dana dok se završi svjetski rekordni transfer u glavni grad Francuske, gdje se očekuje da će Neymar zarađivati oko 515.000 funti tjedno nakon oporezivanja.

Barcelona nije gubila vrijeme i već je počela da briše N iz MSN-a, gdje su im prvi koraci bili da ga uklone sa promotivnih plakata na zidovima Nou Campa.

Kao što je istaknuo The Mirror, plakat na zidovima Nou Campa, koji sadrži Neymara je uklonjen i zamijenjen novim gdje on nije prisutan.

[su_watch_live_football]

https://twitter.com/oktranking/status/892825688868347904

Gerard Pique, Luis Suarez, Lionel Messi, Andres Iniesta i Sergio Busquets su sada na plakatu i čini se kao da se poduzimaju daljnje mjere kako bi se zaboravio broj 11, a Neymarovi dresovi se više ne mogu kupiti u službenim trgovinama Barcelona.

Nakon što se činilo da je još jedna priča oko Neymara završena i da su to bile sve špekulacije, stvari su se ponovo izgradile i izgleda da je sve bilo istina, nakon čega će sada Neymar krenuti po nove izazove u Ligi 1.

[su_bonus]

Neymar je uživao u plodnoj čaroliji u Španjolskoj, osvojivši dva naslova La Lige, tri Kupa Kralja, te Ligu prvaka 2014/15.

Nakon što je postigao impresivnih 105 golova u 186 nastupa na svim natjecanjima, sada će igrati za ekipu protiv koje je imao jedan od najboljih nastupa u Ligi prvaka ikada.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!