NaslovnicaVijestiBarcelonino prvo pojačanje u siječnju: Branič na korak od prelaska na Nou...

Barcelonino prvo pojačanje u siječnju: Branič na korak od prelaska na Nou Camp

Barcelonin ljetni prijelazni rok u cjelini nije bio sjajan, ali Blaugrana je navodno blizu dovođenja vrlo važnog i odličnog igrača u siječnju.

Barcelonino prvo pojačanje

Nema glasina o tome da Barca još uvijek pokušava da dovede Philipe Coutinha, no sada se priča okrenula ka Palmeirasovom braniču Yerry Mini i sada se postavlja pitanje da li ga dovesti odmah u siječnju ili je bolje čekati do završetka Svjetskog prvenstva i potpisati ga u ljeto.

Prema katalonskim novinama Mundo Deportivo, visoko rangirani branič Mina je dugo bio povezan sa prelaskom na Nou Camp i rečeno je da je sve već dogovoreno za 23-godišnjaka da se pridruži idućeg ljeta.

Ipak, ako menadžer Ernesto Valverde smatra potrebnim dovesti ga u siječnju i dodati ga u svoju momčad, Barca ima mogućnost da to učini za milijun eura manje. 10 milijuna eura je naknada za potencijalni ljetni dogovor, a Barca ga u siječnju može potpisati za 9 milijuna.

[su_bonus]

Giganti iz La Lige nisu baš kratki sa igračima uobrani, gdje se nalaze Gerard Pique, Samuel Umtiti, Javier Mascherano i Thomas Vermaelen. No, činjenica da je Jeremy Mathieu otišao u Sporting u ljeto i da im treba dobra zamjena, ovo baš i nije tako loše rješenje, a vrlo je jeftino.

Čak je novinar sa Onda Cere rekao da je Barca spremna da se nekog riješi prije nego što potpišu Minu.

https://twitter.com/FCBGoalDigger/status/915971497285619713

Mina je kolumbijski internacionalac i na radaru je Barcelone već dugo vremena. Dovoljno je blizu prelaska i vjerujem da ćemo ga vidjeti u dresu Barcelone, samo koliko dugo će navijači morati čekati da ga Valverde dovede na Camp Nou?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!