NaslovnicaVijestiBellerin na korak od Barcelone

Bellerin na korak od Barcelone

Bellerin na korak od Barcelone! Nakon završene sezone iz Barcelone su krenuli u potragu za desnim bekom, jer su tokom čitave goine muku mučili sa tom pozicijom. Vidal nije zadovoljio ukuse Barcelone pa je Sergi Roberto bio primoran da često igra na toj poziciji. Glavna a rekli bi smo i stara meta Barcelone je njihov bivši igrač Hector Bellerin, koji je veoma blizu povratku u prijestolnicu Katalonije.

Bellerin na korak od Barcelone

Transfer rok je na pragu. U Barceloni aktivno traže nova pojačanja koja će zadovoljiti renomeu kluba kakav je Barcelona. Rezultati u ovoj sezoni su bili slabi, a Barcelona je sezonu završila samo sa jednim trofejem i to kao pobjednik kupa Španije. Glavna meta u ovom prelaznom roku je desni bek i bivši igrač katalonaca, Hector Bellerin.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Katalonski časopisi Sport i El Mundo Deportivo prenose vijest da je u klubu sve spremno za dolazak Hectora Bellerina, bez obzira što na prvi pogled ne izgleda tako. Naime čelnici Barcelone u tajnosti obavljaju pregovore kako se igračem tako i sa upravom Arsenala.

>> Barcelona sprema ponudu za igrača Bayern Munchena

Bellerin ne bi imao ništa protiv povratka u matični klub a i igranje u Ligi prvaka može biti adut kojim ga mogu primamiti. El Mundo Deportivo piše da je dogovor sa Bellerinom već postignut te da je ostalo još da se samo dogovore sa Arsenalom, koji se ne želi odreći usluga jednog od svojih najboljih igrača. Iz Arsenala su rekli da Bellerin može da ide jedino ukoliko za njega stigne ponuda vrijedna 50 miliona eura a Barcelona je spremna da plati mnogo manje od onoga koliko zahtijevaju Topnici.

Ukoliko im propane transfer Bellerina, gotovo je sigurno da će Barcelona onda dovesti desnog beka Benfice, Nelsona Semeda, koji je također na radaru Barce ali kao druga opcija.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!