NaslovnicaVijestiBild: Aubameyang u PSG-u za 70 milijuna eura

Bild: Aubameyang u PSG-u za 70 milijuna eura

Bild: Aubameyang u PSG-u za 70 milijuna eura

Najbolji strijelac Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang prijeći će u PSG u transferu vrijednom 70 milijuna eura. Da je veliki transfer na pomolu govori i podatak da je Aubameyang već kupio vilu u elitnom naselju Pariza, što je potvrdio i BeINSport, medijska kuća u vlasništvu predsjednika PSG-a.

aubameyang u psg

Ugledni njemački list Bild, koji je uvijek prvi najavljivao odlaske iz Dortmunda poput Marija Gotzea, Roberta Lewandowskog, Matsa Hummelsa i drugih, sada prenosi da je brzonogi nogometaš iz Gabona dogovorio četverogodišnji ugovor s PSG-om prema kojem će zarađivati ​​14 milijuna eura po sezoni.

>>Lukaku odlučio napustiti Everton, zna gdje će otići

Da je veliki transfer na pomolu govori i podatak da je Aubameyang već kupio vilu u elitnom naselju Pariza, što je potvrdio i BeIN Sport, medijska kuća u vlasništvu predsjednika PSG-a. Borussia spremno čeka odlazak strijelca 40 golova prošle sezone, pošto je već krenula s pregovorima oko prelaska Alexandrea Lacazettea iz Lyona.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!