NaslovnicaVijestiLukaku odlučio napustiti Everton, zna gdje će otići

Lukaku odlučio napustiti Everton, zna gdje će otići

Romelu Lukaku izjavio je kako je odlučio napustiti Everton, te da zna u koji će klub otići.

odlučio napustiti

Sjajni napadač Evertona Romelu Lukaku je poslije sjajne sezone i 25 postignutih golova u Premier ligi odlučio napustiti klub. Engleski mediji tvrde da će se vratiti u Chelsea, ali on nije želio ništa otkrivati.

“Ne želim ostati na istoj razini, hoću da napredujem i znam gdje ću to učiniti”, ostao je zagonetan Lukaku.

Pored Bluesa interesovanje su pokazali Manchester United i minhenski Bayern.

“Znam što se događa, ali ću pregovore prepustiti mom agentu, ne mogu ništa više od toga reći. Najviše bih volio da igram u Ligi prvaka i da pokušam da osvojim Premier ligu bar jednom, mada bi bilo bolje da to učinim nekoliko puta”, poručio je Lukaku.

Ronaldo otkrio razlog zbog kojeg je promijenio imidž

Ovo je top 10 golova Lige prvaka 2016/17

Barcelona sprema ponudu za igrača Bayern Munchena

Steven Gerrard otkrio koga bi želio vidjeti u dresu Liverpoola sljedeće sezone

Pogledajte Forbesovu listu najskupljih klubova na svijetu

Kylian Mbappe imenovao najtežeg protivnika sa kojim se do sada suočio

Belgijanca zastupa kontroverzni menadžer Mino Raiola koji ujedno vodi brigu i o igračima poput Paula Pogbe, Marija Balotellija i Zlatana Ibrahimovića.

Lukaku je profesionalnu karijeru započeo u Anderlechtu, odakle je 2011. godine prešao u Chelsea za oko 12 milijuna eura. Na Stamford Bridgeu se nije naigrao pa je proslijeđen na posudbu u WBA, a zatim u Everton, koji ga je otkupio od londonskog kluba, za 32 milijuna eura, oborivši time klupski rekord.

U Evertonu je postigao 87 pogodaka na 166 utakmica. Od 2010. nastupa za reprezentaciju Belgije, za koju je odigrao 56 utakmica, te postigao 20 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!