NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio razlog zbog kojeg je promijenio imidž

Ronaldo otkrio razlog zbog kojeg je promijenio imidž

Cristiano Ronaldo, zvijezda Reala i heroj finala Lige prvaka, otkrio je razlog zbog kojeg je promijenio imidž.

razlog zbog kojeg je promijenio imidž

Junak finala Lige prvaka između Juventusa i Reala (4: 1), Cristiano Ronaldo, odmah poslije proslave titule, potpuno je promijenio frizuru. Šiške više nema, niti je ofarban, i sve je iznenadio ovakav ozbiljan imidž.

“To je bilo obećanje. Ranije sam rekao da ću se tako ošišati ako osvojimo ponovno europsku titulu, a ja budem strijelac u finalu. Tako se dogodilo i ja sam ispunio ono što sam rekao. Sam sebe sam obrijao”,  objasnio je Ronaldo razlog zbog kojeg je promijenio imidž, ali nije rekao kome je dao to obećanje.

Portugalac se još jednom osvrnuo na kritičare njegove igre.

“Uvijek dajem sve od sebe za tim. A što se tiče mog učinka, mogu reći samo da brojke ne lažu”, izjavio je Cristiano.

Ovo je top 10 golova Lige prvaka 2016/17

Bivši igrač Real Madrida u Barceloni?!

Bivši trener Real Madrida otkrio zašto je Ronaldo bio igrač kojeg je najteže trenirati

“Ovo je vrhunac moje karijere. Ali čini mi se da to govorim nakon završetka svake sezone. Nevjerovatno je sezonu završiti sa trofejom i sa rekordom. Presretan sam, iza mene je nevjerovatno finala za koje sam se dugo pripremao. Odluka da propustim neke utakmice je bila odlična, zadovoljan sam kako se je sve odvijalo i kako se je sve završilo.

“Prva smo ekipa koja je odbranila naslov, ja sam najbolji stijelac Lige prvaka a u finalu sam postigao dva gola. Bolje nije moglo.” – rekao je Portugalac koji je tokom ove sezoni pretrpio veliki broj kritika , posebno u vrijeme kada mu u sezoni nije najbolje išlo.”, rekao je ranije Ronaldo.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!