NaslovnicaVijestiOvo je top 10 golova Lige prvaka 2016/17

Ovo je top 10 golova Lige prvaka 2016/17

Okončana je još jedna sezona Lige prvaka, a pred nama je top 10 golova Lige prvaka, u izboru stručnjaka, među kojima je i Sir Alex Ferguson.

top 10 golova Lige prvaka

Sezona u Ligi prvaka je i službeno završena prije nekoliko dana. Nogometaši Real Madrida osvajači su Lige prvaka za sezonu 2016/2017. Real Madrid je u finalnoj utakmici u Cardiffu savladao Juventus rezultatom 4:1 i tako osvojio svoju 12. titulu prvaka Europe, a ujedno su postali i prvi tim u povijesti koji su uspjeli obraniti naslov prvaka Starog kontinenta.

Real Madrid će u UEFA Superkupu 8. kolovoza u Skoplju igrati protiv Manchester Uniteda koji je osvajač Lige Europe.

Ronaldo otkrio razlog zbog kojeg je promijenio imidž

Bivši igrač Real Madrida u Barceloni?!

Bivši trener Real Madrida otkrio zašto je Ronaldo bio igrač kojeg je najteže trenirati

Pošto je zavjesa spuštena, nekoliko stručnjaka, među kojima je bio i Alex Ferguson su odabrali 10 najljepših pogodaka Lige prvaka. Komisiju su činili Sir Alex Ferguson, Ryan Giggs, Mircea Lucescu, Fabio Capello, Roy Hodgson, Peter Rudbæk, Mixu Paatelainen, Ginés Meléndez, Thomas Schaaf i Ioan Lupescu.

Na listi su trojica iz Juventusa (Alves, Higuain i Mandžukić), po dvojica igrača iz Arsenala (Sanchez i Özil), Reala (Ronaldo i Casemiro), dok po jednog predstavnika imaju Atletico Madrid (Griezmann), Kopenhagen (Delaney) i Bayern Munchen (Robben).

Kao što se i očekivalo, za najbolji pogodak je proglašen gol Mandžukića s finalne utakmice.

Ovo su top 10 golova Lige prvaka:

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!