NaslovnicaVijestiBio je jedan od najboljih bekova u Premier ligi, a danas završio...

Bio je jedan od najboljih bekova u Premier ligi, a danas završio karijeru u 31. godini

Bio je jedan od najboljih bekova u Premier ligi, a danas završio karijeru u 31. godini! Karijere profesionalnih sportista danas su mnogo duže nego što je to bio slučaj u prošlosti. Treninzi, prehrana i suplementi glavni su razlog dužeg vijeka trajanja nogometaša, ali  postoje i oni koji zbog povrede moraju završiti karijeru u najboljim godinama.

Bio je jedan od najboljih bekova u Premier ligi

Bivši Liverpoolov branič Jose Enrique najavio je prekid karijere u dobi od 31 godine. Španjolski bek već dugo ima problema s ozljedom koljena, zbog koje je dvije godine izvan terena.

U najboljim igračkim godinama završava se karijera Josea Enriquea. Španjolski branič je bio bez kluba otkako je napustio Zaragozu ovog ljeta, zbog dugoročnih problema s ozljedom koljena, rekao je zbogom nogometu, jer više nije mogao igrati na najvišoj razini.

>> Ovo je zaista hrabar potez: Osuo paljbu po Ibrahimoviću i izvrijeđao ga

„Rehabilitacija u početku je bila procjenjena na tri mjeseca, a to je bilo prije dvije godine, a ja još nisam zdrav. Bio sam u kod pet različitih liječnika u Engleskoj, ali problem nije riješen. Nisam mogao igrati bez lijekova. Nisam ni mogao trenirati. Ponekad  sam zbog količine lijekova za vrijeme treninga, povraćao i padao u nesvjest “, rekao je u intervjuu za Marcu.

Između 2011. i 2016. Enrique je igrao za Liverpool, u koji je prešao za 6 milijuna funti iz Newcastlea. Za klub sa Anfild stadiona odigrao je 99 utakmicu, a sa klubom je osvojio Liga kup 2012. godine, kada je na klupi Liverpoola sjedio legendarni Kenny Dalglish.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!