NaslovnicaVijestiBivši engleski reprezentativac doživio srčani udar

Bivši engleski reprezentativac doživio srčani udar

Bivši engleski reprezentativac doživio srčani udar! On je prevezen  bolnicu nakon što se srušio na treningu Tottenhamove ekipe u njihovom trening centru na jučerašnjem treningu.

 engleski reprezentativac doživio srčani udar

Ugo Egiohu, nekadašnji engleski as i član Aston Ville a trenutačno trener Tottenhamove u-23 ekipe, srušio se jučer na trening centru “Hotspur Way“. Pružena mu je hitna medicinska pomoć, te je prevučen u londonsku bolnicu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Ugo Egiohu je većinu svoje karijere proveo u Aston Villi i Middlesbroughu za koje je nastupio čak 350 puta u engleskoj Premier ligi. U najboljimdanima svoje karijere četiri puta jeoblačio dres engleske reprezentacije, a u jednom navratu je bio strijelac protiv reprezentacije Španije.

>>ZVIJEZDA BAYERNA NA LJETO NAPUŠTA KLUB

Tottenham je na društvenim mrežama potvrdio tužnu vijest koja glasi: “Možemo potvrditi da je Ugo Ehiogu trenutačno u bolnici nakon urušavanja u našem trening centru. “Trener našeg u-23 tima dobio je hitnu pomoć na licu mjesta od našeg medicinskog osoblja prije nego što je prebačen u bolnicu. Svi u klubu smo uz Uga i njegovu porodicu i želimo mu brz oporavak.” 

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!