NaslovnicaVijestiBivši igrač Arsenala Emmanuel Adebayor otkrio svoju najveću grešku u karijeri

Bivši igrač Arsenala Emmanuel Adebayor otkrio svoju najveću grešku u karijeri

Bivši igrač Arsenala Emmanuel Adebayor otkrio svoju najveću grešku u karijeri. Samo nekoliko igrača je izazvalo više kontraverze u Premier ligi nego nomadski napdač, Emmanuel Adebayor.

Bivši igrač Arsenala

Bivši igrač Arsenala, Manchester Cityja i Tottenhama je bio poznat po svom ponašanju koje je redovito izazivalo veliku ljutnju kod navijača širom zemlje.

Njegov najpoznatniji nastup mračne umjestnosti bio je za City protiv Arsenala u 2009. godini kada je, nakon što je zabio protiv Arsene Wengerove ekipe, nastavio trčati dužinom terena kako bi se naslađivao navijačima Topnika.

Adebayor je također nagazio na glavu Robin van Persija u istoj utakmici, dok je poslije toga postavio sliku na društvenim medijima na kojoj drži pet prstiju, kako bi se rugao porazu Spursa (5-0) protiv Liverpoola 2013. godine.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, jedan od ova dva slučaja nisu najstrašnija djela napadača u njegovoj karijeri. Unatoč svojim sramotnim akcijama, Adebayor navodi kako je njegov prelazak u Crystal Palace u 2016. godini najveća greška do sada.

Postigao je samo jedan gol u 15 nastupa za Palace i za L’Equipeu je rekao: “Imam neka sjajna iskustva u Engleskoj u klubovima koji su među najboljima u zemlji.”

“Bio sam sretan tamo, moja obitelj također. Jedina moja pogreška koju sam napravio bila je potpisivanje za Crystal Palace u siječnju 2016. godine.”

“Učinio sam to da zadovoljim svoje fanove, koji su mi rekli: “Manu, moraš opet početi igrati! To je bila najgora odluka u mojoj karijeri.”

Adebayor je oslobođen ugovora iz Spursa 2015. godine, prije nego što se u siječnju pridružio Palaceu, a onda je bio van igre šest mjeseci, prije nego što se pridružio Turskoj ekipi Istanbul Basaksehir.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

33-godišnjak je uživao u Super ligi, gdje je postigao šest golova u 10 utakmica, uključujući hat-trick u pobjedi od 4-0 nad Galatasarayom.

Također ih je odveo u finale Turskog kupa, postigavši jedan gol u pet nastupa i Adebayor je želi da završi svoj ugovor u ovom klubu.

Također pročitajte: Arsenal poslao ogromnu ponudu za zvijezdu Real Madrida

“Imam još godinu dana u svom ugovoru”, rekao je. “Nemam razloga otići. Vrlo sam sretan u Turskoj.”

Nadamo se da je kontraverzne trenutke ostavio u prošlosti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!