NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Citya suspendovan na 18 mjeseci

Bivši nogometaš Citya suspendovan na 18 mjeseci

Bivši nogometaš Citya suspendovan na 18 mjeseci! Bivši igrač Citya dobio je zabranu igranja od nogometa od 18 mjeseci nakon što je priznao da se kladio na utakmice nogometa. 34-godišnji igrač Burnleya bio je pod istragom prije povratka u Premier ligu, a postupak je sada okončan te mu je izrečena kazna.

Bivši nogometaš Citya suspendovan na 18 mjeseci

 

Vijest će zasigurno zaustaviti Bartonovu karijeru na vrhu nogometa i vratio se u klub Sjeverozapad u siječnju nakon kratkog i kontroverznog stanja u Rangersu.

>> Zvjezda Reala propušta ostatak sezone

Ovo je najnovija kontroverza  u dugoj karijeri Joeya Bartona. Povodom ovog događaja oglasio se i FA: “Joey Barton je suspendiran od nogometa i svih nogometnih aktivnosti 18 mjeseci nakon što je priznao da se kladio.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

“On je  između 26. marta 2006. i 13. maja 2016. godine uplatio čak 1.260 opklada na nogometnim natjecanjima koja krše pravilo nogometne asocijacije FA. Nakon rasprave neovisne regulatorne komisije, igrač Burnleya je novčano kažnjen sa 30.000 funti te su ga i upozorili na njegovo ponašanje u budućnosti.”

U priopćenju na vlastitoj internetskoj stranici Barton je priznao da nije kriv, ali je otkrio ovisnost o kockanju i te da smatra da je zabrana previše oštra i velika:

“Vrlo sam razočaran zbog odluke suda, ova odluka me prisiljava na prijevremeni odlazak u mirovinu.  Prihvaćam da sam prekršio pravila, ali osjećam da je kazna teža nego što bi bila za druge manje kontroverzne igrače. Borio sam se protiv ovisnosti o kockanju i FA je imao dokumente koji to potvrđuju. T uopšte nisu uzeli u obzir.” završio je Barton.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!