NaslovnicaVijestiBivši reprezentativac talijanske reprezentacije otkrio tko je sve pušio cigarete u svlačionici

Bivši reprezentativac talijanske reprezentacije otkrio tko je sve pušio cigarete u svlačionici

Bivši reprezentativac Italije, Daniel Pablo Osvaldo, na iznenađenje mnogih prošle godine odlučio je završiti svoju igračku karijeru. Argentinac s talijanskim pasošem sa dosta uspjeha nosio je dresove Rome, Intera i Juventusa, a nakon toga okušao se u Southamptonu. Nakon epizode u Engleskoj vratio se u Italiju gdje se nije dugo zadržao, pa je odlučio da karijeru nastavi u Boci Juniors.

bivši reprezentativac

Međutim, Osvaldo je prošle godine iznenadio sve kada je priopćio da ide u mirovinu iako je nekoliko dana prije toga proslavio svoj 30. rođendan. Osvaldo se odlučio graditi svoju glazbenu karijeru, a u medijima se oglašava jako rijetko.

Argentinac će ostati poznat po tome što je bio strastveni pušač cigareta, ali čini se da nije bio jedini. Naime, Osvaldo je prije nekoliko dana dao intervju za argentinske medije u kojem je pričao o svojoj nogometnoj karijeri.

>>Cifre obaraju s nogu: Alexis Sanchez dobio novi ugovor u Arsenalu

Bivši napadač se dotaknuo vremena kada je nosio dres reprezentacije Italije, te je otkrio da nije bio jedini koji je konzumirao cigarete u svlačionici.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Istina je da sam imao običaj pušiti cigarete u svlačionici dok sam igrao za reprezentaciju Italije, ali nisam bio jedini. Često su mi društvo pravili Buffon i tadašnji izbornik Prandelli. Ipak, po navici ja sam uvijek bio najgori i na udaru medija.”, rekao je bivši reprezentativac.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!