NaslovnicaVijestiBundesliga, La liga ili Porto?

Bundesliga, La liga ili Porto?

Bundesliga, La liga ili Porto? Veliko prošlosezonsko pojačanje milanskog Intera, Brazilac, Gabriel Barbosa nije ispunio očekivanja i uložen novac, te će u narednoj sezoni biti posuđen nekom klubu u kojem će pokušati vratiti staru formu. Ponuda za ovakvog napadača neće faliti a već se javljaju mnogi klubovi iz Njemačke, Španije ali i iz Portugala.

Bundesliga, La liga ili Porto?

U Interu već duže vrijeme traže riješenje za 20-godišnjeg Gabriela “Gabigol” Barbosu  koji je prošlo ljeto prešao u Inter iz brazilskog Santosa za čak 30 miliona eura. Nogometaš koji je prije dolaska u Evropu žario i palio po Južnoj Americi te igrač oko kojeg se uvijek dizala velika medijska pompa odigrao je katastrofalnu prvu sezonu u Interu, te je postalo jasno da za njega neće biti mjesta u narednoj sezoni u ekipi Intera.

[su_live_koeficijenti]

Unatoč lošoj formi u Interu ne žele da prodaju Barbosu, nego će ga poslati na posudbu da bi se što prije prilagodio na evropski stil nogometa. Kandidata za njegovo dovođenje je mnogo. Već duže vrijeme španski mediji ga povezuju sa prelaskom u Las Palmas a još konkretniji u namjeri da ga dovede bio je portugalski Porto, koji u ugovor posudbe želi uključiti opciju prem kojoj bi mogli da odkupe ugovor Barbose narodne sezone, što je teško povjerovati da bi se na takvo nešto odlučili u Interu.

>> Najgori transfer ikad: Došao za 25 a otišao za 3 miliona

Njemački list Kicker prenosi vijet da je interes za njega također pokazao i povratnik u Bundesligu, ekipa Stuttgarta, koja je poznata po tome da u ekipi uvijek ima fantastičnog napadača, a Barbosu vide kao idealnog kandidata. Oni bi Barbosu doveli na pozajmicu od godinu dana, što bi zadovoljio sve tri strane.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!