NaslovnicaVijestiBurno je u Munchenu: Evo kako Lewandowski želi dokazati upravi Bayerna da...

Burno je u Munchenu: Evo kako Lewandowski želi dokazati upravi Bayerna da je spreman preći u Real Madrid

Burno je u Munchenu: Evo kako Lewandowski želi dokazati upravi Bayerna da je spreman preći u Real Madrid! Robert Lewandowski počeo je sam poduzimati korake kako bi pokušao prisiliti ekipu Real Madrida da ga dovede u svoje redove naredno ljeto.

Burno je u Munchenu

Prošle su samo tri sedmice otkako je ljetni transfer rok zatvoren, no glasine o Robertu Lewandowskom koji bi mogao napustiti Bayern Munchen idućeg ljeta već se počinju pojavljivati. 29-godišnjak, koji je ove sezone već postigao sedam pogodaka u Bundesligi, navodno je “opsjednut” idejom o mogućem prelasku u Real Madrid.

Lewandowski je izjavio da je frustriran u Münchenu i nastavio je kritikovati klub tijekom ljeta zbog njihove transfer politike.

“Bayern će morati učiniti nešto i postati konkurentan klub na transfer tržištu ako žele zadržati igrače svjetske klase u Münchenu. Ako se želite natjecati na vrhu, morate imati mnogo kvalitetnih igrača. Bayern Munchen nikad nije potrošio više od 40 milijuna eura za igrača, a u nogometu danas je to postala prosiječna cijena za igrača“ – rekao je Lewandowski.

>> Alvaro Morata otkrio kada se vraća na teren

Bayern ima ekipu svjetske klase – nedvojbeno jedan od najboljih klubova na svijetu – ali njihov najveći transfer rekord iznosi skromnih 37,5 milijuna funti. Način na koji su Bavarci uspjeli ostati konkurentni u Bundesligi i Europi s tako malim proračunom, prilično je nevjerojatan.

No, Lewandowski želi više, a kako piše njemački list Sport Bild, Lewandowski je poduzeo potrebne korake kako bi prisilio svoj transfer u Real sljedećeg ljeta. Bild tvrdi kako je poljski napadač počeo učiti španjolski jezik kako bi uvjerio upravu Bayerna da je zaista spreman na odlazak.

To je pomalo rizično i možda pretjerano od Lewandowskog, naravno, ako je to istina, ali ako se on zaista želi preseliti na Bernabeu, tu odluku će biti teško zaustaviti.

Bayern bi kao i obično ogromno profitirao sa prodajom Lewandowskog, jer su ga uspijeli potpisati iz Borussia Dortmunda bez obeštećenja, 2014. godine. S obzirom da njegov ugovor na Allianz Areni istječe 2021. godine, transfer reprezentativca Poljske mogao bi iznositi čak oko 80 milijuna funti, naravno, ako Bayern pristane na prodaju.

[su_no1forfootball]
Nema sumnje da će njegov odlazak u Real i biti veliko pojačanja za kraljevski klub, bez obzira što već imaju Karima Benzemu, koji je ujedno napadač svjetske klase, ali u usporedbi s Lewandowskim je klasa ispod.

Lewandowski je postigao po 30 golova u Bundesligi u posljednje dvije sezone, dok  Benzema, nikada nije uspio postići više od 25 golova u jednoj sezoni.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!