NaslovnicaVijestiČeferin: Ne smijemo se plašiti da nešto promijenimo

Čeferin: Ne smijemo se plašiti da nešto promijenimo

Predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin priopćio je na sastanku te organizacije u Lisabonu kako razmišlja da nešto poduzme povodom prevelikih svota novca potrošenih u prijelaznom roku. “Ne smijemo se plašiti promjena.”, riječi su Slovenca na čelu Europske nogometne federacije.

ne smijemo

“U proteklih nekoliko godina dogodilo se to da su određeni klubovi poput Reala, Barcelone i Bayerna stekli dominaciju u odnosu na ostale. Manji klubovi i manje ligi Europe se također žale kako elitni timovi odvode njihove najbolje igrače samo da bi ih potom poslali na posudbu u svoje podružnice.”, istaknuo je Čeferin.

“Ispitujemo načine na koje možemo reagiramo na to. Rješenja mogu biti pristojbe, porezi, kao i limit broja igrača u klubu. Moramo se zapitati je li prijelazni rok kakav imamo najbolji po sve i ne smijemo se plašimo da nešto promijenimo.” , izjavio je Slovenac.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Aleksandar Čeferin izabran je za predsjednika UEFA-eprošlog rujna i njegova platforma se najviše bazira na jednakosti timova i liga diljem Europe. Čeferin je bio na čelu Nogometnog saveza Slovenije od 2011. godine. U svijet nogometa prvi put je ušao 2005. godine kao član Upravnog odbora futsal kluba Svea Lesna Litija, a godinu dana kasnije ulazi u upravu Olimpije iz Ljubljane.

On je na čelu UEFA-e nasledio Michela Platinija, koji je u oktobru 2015. smijenjen poslije skoro devet godina na mjestu predsednika, zbog korupcije.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!