NaslovnicaVijestiChelsea dovodi jedno od najvećih iznenađenja u svoje redove ovog ljeta

Chelsea dovodi jedno od najvećih iznenađenja u svoje redove ovog ljeta

Chelsea dovodi jedno od najvećih iznenađenja u svoje redove ovog ljeta. Prošlo je mjesec dana otkako je Chelsea podigao trofej Premier lige na Stamford Bridgeu nakon velike pobjede protiv Sunderlanda (5-1) u posljednjoj utakmici.

Chelsea dovodi

Međutim, Plavci još trebaju da ojačaju momčad prije nego što krene ova mnogo teža sezona 2017/18.

Chelsea se nije trebao brinuti o europskom natjecanju prošle sezone. Sljedeće će se natjecati u Ligi prvaka, istodobno pokušavajući obraniti krunu Premier lige.

To je razlog zbog kojeg Antonio Conte očajnički pokušava pojačati svoju momčad. Talijanski taktičar je izrazito svjestan da neuspjeh u tome može imati strašne posljedice.

[su_bonus]

Ali čini se da Conte ima problema sa uvjeravanjem hijerarhije Chelseaja zbog potrebe da potroši neki ozbiljni novac, pa stoga je to bio razlog razmišljanja o iznenadnom odlasku sa Stamford Bridgea.

Stvari su se malo smirile i čini se da Conte ostaje, ali nema sumnje da prvaci moraju da ulože pred novu sezonu.

U subotu je došao izvbještaj da je Chelsea napravio svoj prvi potpis ovog ljeta i da će ga objaviti 1. srpnja.

Argentinski vratar Willy Caballero najvjerojatnije će biti prvo pojačanje, ali Chelsea bi mogao dovesti još jedno iznenađujuće pojačanje ovog ljeta.

Prema katalonskom magazinu Sport, Adama Traore bi se mogao pridružiti prvacima iz Middlesbrougha, koji je ispao iz Premier lige.

Chelsea je po prvi put bio povezan sa 21-godišnjakom u siječnju, no transfer se nije uspio realizirati.

Sport tvrdi da je Adama jedan od tri igrača koje će Middlesbrough da proda, zajedno sa Gastonom Ramirezom i Marten de Roonom, kako bi prikupili novac.

Adama je nekada smatran jednim od najuzbudljivijih mladih talenata u europskom nogometu.

Proveo je deset godina u redovima mlađih u Barceloni prije nego što je napravio nekoliko nastupa u seniorskoj momčadi od 2013. do 2015. godine.

[su_watch_live_football]

Pridružio se Aston Villi tijekom sezone 2015/16, ali nije bio u mogućnosti spriječiti ispadannje tog kluba u Championship.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Istu je sudbinu pretrpio sa Middlesbroughovom posljednjom sezonom, ali impresionirao je svakog svojim izvanrednim tempom i brzinom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!