NaslovnicaVijestiChelsea ima plan kako da zadrži Antonija Contea

Chelsea ima plan kako da zadrži Antonija Contea

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte trebalo bi narednih dana da produži ugovor s tim klubom, i pored interesovanja brojnih europskih klubova. Chelsea ima plan kako da zadrži talijanskog stručanjaka na svojoj klupi, prenosi engleski Sky Sports.

chelsea ima

Conte je prošlog ljeta preuzeo Chelsea i ostvario je dobre rezultate već u prvoj sezoni u Premier ligi, pošto 11 kola prije kraja ekipa zauzima prvo mjesto na tablici – s 10 bodova prednosti. Conte je prošle nedjelje rekao da mu mnogo nedostaje obitelji koja je ostala u Italiji. Njegova obitelj bi prije početka naredne sezone trebalo da se doseli u London.

Chelsea želi da ga zadrži po svaku cijenu, a pregovori o novom ugovoru mogli bi početi i prije naredne utakmice, u četvrtfinalu FA kupa u ponedjeljak protiv Manchester Uniteda na Stamford Bridgeu.

Za Contea su zainteresirani brojni klubovi, prije svih Inter. Sky Italija prenio je da je Inter kontaktirao Conteove menadžere. Inter je šesti na tabeli Serije A, a mediji su pitali njegovog trenera Stefana Piolija o mogućem odlasku iz kluba.

“Glasine o drugim trenerima su dio nogometa. Vjerujem da mogu da ostvarim dobre rezultate s Interom”, rekao je Pioli.

Za Contea je navodno zainteresiran i Milan, koji je pokušao da ga dovede prošlog ljeta, kada je napustio mjesto izbornika reprezentacije Italije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!