NaslovnicaVijestiChelsea odbio priliku dovesti Mbappea za 17.000 funti

Chelsea odbio priliku dovesti Mbappea za 17.000 funti

Chelsea odbio priliku dovesti Mbappea za 17.000 funti. Uspon Kylian Mbappea ove sezone zaista je zapanjujući. Iz relativne opskurnosti, Monacov napadač se ‘šutirao’ u središte pozornosti sa nevjerojatnom sezonom i postigao 24 gola do danas.

Chelsea odbio

Kao rezultat njegove dobre forme, Monaco je stigao do polufinala Lige prvaka, a svi su zainteresovani da vide kako će igrati protiv jedne od najboljih obrana u Europi večeras.

Unatoč tome što mu je samo 18. godina, Mbappe je već povezan sa raznim divovskim transferima u neke od najvećih klubova na svijetu.

Naravno, mnogi premierligaški klubovi su među onima koji su povezani sa njegovim dovođenjem, no neki izvještaji tvrde da će klub koji potpiše zvijezdu Monaca morati da plati 100 milijuna funti.

[su_euro_soccer_bonus]

Jedna od zainteresiranih stranaka mogla bi se samo pojesti iza zatvrenih vrata, nakon što su odbili priliku da potpišu Mbappea za samo 17.000 funti kada je imao samo 14. godina.

Prema The Sunu, Chelsea je imao priliku da potpiše jednog od trenutno najboljih mladih igrača na svijetu, kada je došao na Stamford Bridge dok je igrao za amaterski tim svog oca.

Međutim, Plavci nisu mogli biti nagovoreni da sudjeluju sa naknadom od 17.000 funti, koja je bila potrebna da se Mbappe dovede u akademiju.

Umjesto toga, odlučili su promovirati perspektive Tammy Abrahama i Dominic Solankea.

Abraham je ove godine bio na posudbi u Bristol Cityju u Championshipu, dok je Solanke povezan s potencijalnim prelaskom u Liverpool i očekuje se da će otići u ljeto.

[su_bet365__1m_spectacular]

Ali, Mbappe ih je obojicu ostavio daleko iza sebe nakon svog meteorskog ispaljivanja u svjetskom nogometu tijekom proteklih osam mjeseci.

Također pročitajte: Monaco v Juventus: Najbolji napad u Ligi prvaka protiv gospodara obrane

Rečeno je da je Real Madrid također bio zainteresiran u to vrijeme, ali on je na kraju završio u Monacovoj akademiji Clairefontaine i od tada se nije osvrćao.

Vjeruje se kako su Madrid i Chelsea zainteresovani za potpisivanje ovog mladog napadača u ljeto. Prilično je sigurno pretpostaviti da 17.000 funti ovog puta neće biti dovoljno.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!