NaslovnicaVijestiChelsea ostaje bez golmana, sprema se zamjena za Courtoisa

Chelsea ostaje bez golmana, sprema se zamjena za Courtoisa

Chelsea na ljeto očekuje velika borba ako žele zadržati svog prvog golmana Thibauta Courtoisa, ali i ako u tome ne uspiju, u Londonu već imaju rezervni plan, a on se zove Jan Oblak.

golmana

Real Madrid je kao prioritet ovog ljeta odredio dovođenje belgijskog reprezentativnog golmana Thibauta Courtoisa u svoje redove. Belgijac se sigurno ne bi bunio protiv ovog transfera pogotovo zbog činjenice kako njegova žena i dijete žive u Madridu nakon što je Courtois proveo tri godine u tom gradu igrajući za Atletico Madrid.

Chelsea ga želi zadržati, ali ako igrač bude zahtijevao, neće ga moći odbiti. Ukoliko do transfera dođe, on će zasigurno skinuti rekord u transferu jednog vrata, a trenutno je najskuplji Gianluigi Buffon koji je 2001. iz Parme prešao u Juventus za 47,5 milijuna funti.

Realu je potreban golman svjetske klase, a 24-godišnjaka vide kao realniju opciju nego Davida De Geu kojeg su već pokušali dovesti 2015. Također su već otpisali Tottenhamovog Huga Llorisa i mladog Milanovog Gianluigija Donnarummu. Real je u prvih mjesec i pol ove godine izgubio više utakmica nego u cijeloj 2016. i žele pokazati kako se to mora promijeniti.

Trenutni prvi vratar Keylor Navas izrazio je želju za ostankom unatoč najavi dolaska vrhunskog golmana s kojim bi se morao boriti za dres s brojem jedan.

“U Madrid se uvijek dovode igrači svjetske klase. Ova vijest me motivira jer znači da se nalazim u društvu najboljih. Znam da je mnogo stvari izvan moje kontrole, ali borit ću se za one koje mogu kontrolirati”, izjavio je Navas i dodao:

Želim biti ovdje još mnogo godina. Opušten sam oko cijele situacije. Želio bih se umiroviti ovdje. Igrati za Real je blagoslov, privilegija i odgovornost.”

Jan Oblak mogao bi biti skupa zamjena za belgijskog vratara u Chelseaju. Slovenac je ovog mjeseca potpisao novi ugovor u kojem stoji da otkupna klauzula za njega iznosi 100 milijuna eura. Atletico bi tako mogao dobro zaraditi na igraču kojeg su 2014. za 16 milijuna eura doveli iz Benfice, nakon što se Courtois vratio s posudbe u London.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!