NaslovnicaVijestiCirkus u Vinkovcima: Dinamu poklonjen penal i pobjeda!

Cirkus u Vinkovcima: Dinamu poklonjen penal i pobjeda!

Dinamo iz Zagreba slavio je u Vinkovcima pogotkom sa bijele točke, u poslednjim minutima susreta, a bez ikakve dvojbe se može reći da im je poklonjen penal, koji je vidio samo glavni sudac.

poklonjen penal

Nogometaši zagrebačkog Dinama pobijedili su u Vinkovcima ekipu Cibalije 2: 1 u meču 22. kola hrvatskog prvenstva.

Međutim, ovaj meč je brzo dospio u središte pozornosti hrvatske javnosti, ali i regije zbog kontroverzne odluke suca Damira Batinića, koji je poklonio penal Dinamu u 89. minuti pri rezultatu 1: 1.

Dinamo je poveo golom Hodžića u 72. minutu. Domaći su izjednačili u 87. minuti pogotkom Zgrablića, a onda je dvije minute kasnije uslijedio poklonjen penal za “modre”.

Sudani je išao ka lopti iza leđa Žderića, a potom pao na zemlju nakon čega je glavni sudac pokazao na bijelu točku, a u tom trenutku je vjerojatno i Zdravka Mamića bilo sramota. U tim trenucima sa tribina u Vinkovcima čulo se i pogrdno skandiranje frustriranih gledatelja.

Batinić nije imao nikakvu dilemu, iako se na usporenom snimku jasno vidi da nikakvog kontakta njih dvojice nije bilo i da je Alžirac pao sam. Hodžić je preuzeo odgovornost i pogodio za pobjedu 2:1.

Kasnije je i vodeća Rijeka svladala Inter u Zaprešiću (2:1), tako da je i nakon ovog kola zadržala šest bodova prednosti nad Dinamom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!