NaslovnicaVijestiČlan Barcelone za potpis ugovra se bori kroz probu

Član Barcelone za potpis ugovra se bori kroz probu

Član Barcelone za potpis ugovra se bori kroz probu! Član Barcelone i nekada skupo pojačanje za koje je Barca izdvojila čal 20 miliona eura, proživljava teške trenutke. Nakon što je u prošloj sezoni bio jedan od najslabijih pojedinaca u Barceloni, iz uprave su odlučili da ne računaju na njga u narednoj sezoni te da može potražiti klub. Izgleda da i to neće biti lagan zadatak s obzirom da se za potpis ugovora u Sportingu mora prvo dokazati kroz dvosedmičnu probu.

Član Barcelone za potpis ugovra se bori kroz probu!

Zvuči nevjerovatno ali je istiniti. Član Barcelone Jeremy Mathieu je samoincijativno napustio odmor te se otisnuo u Portugal gdje će boraviti na dvosedmičnoj probi koju organizuje Sporting. To je pomalo nevjerovatna činjenica, jer da igrač iz giganta kakav je Barcelona mora prvo proći probu u nedvojbeno manjem klubu kao što je Sporting. Ali tako je, Mathieu je spao na veoma niske grane u karijeri i potpis ugovra sa Sportingom bi bio premija.

[su_live_koeficijenti]

Ukoliko zadovolji, problema oko transfera neće biti jer će igrač Barcelonu napustiti bez odštete, koja će tako biti na gubitku od 20 miliona eura.

>> Arturo Vidal: Ako savladamo Njemačku najbolji smo na svijetu!

Jeremy Mathieu od sezone 2009/2010 nastupa u Španskom prvenstvu. Prvo je branio boje Valencie da bi zatim prešao u Barcelonu, na iznenađenje mnogih ao 31-godišnjak za čak 20 miliona eura. Nikada nije opravdao uloženo i većinom je sjedio na klupi ali unatoč tome za Barcu je odigrao preko 100 utakmica u svim takmičenjima.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!