NaslovnicaVijestiConte uvjeren: Moji igrači zaslužuju naslov prvaka

Conte uvjeren: Moji igrači zaslužuju naslov prvaka

Conte uvjeren: Moji igrači zaslužuju naslov prvaka

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je da je njegova momčad zaslužila da bude prvak Premiershipa. Chelsea je sinoć na svom terenu pobijedio Middlesbrough s 3:0 u 35. kolu Premiershipa. Ekipa Antonija Contea je na korak od titule, pošto tri utakmice do kraja ima 84 boda, sedam više od drugoplasiranog Tottenhama.

moji igrači

“Ovo je bio veliki korak, velika pobjeda. Sada moramo napraviti još samo jedan korak. Imamo mogućnost da to napravimo već u petak u utakmici protiv West Broma, ali sigurno neće biti lako. West Brom je stvarno dobar tim, moramo biti vrlo pažljivi.”, rekao je Conte za britanske medije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Cilj je vrlo blizu. Moji igrači zaslužuju osvojiti titulu”, dodao je talijanski stručnjak.

>>“Kažu mi da pravim budalu od Tottija, a ja ne znam šta da radim”

Chelsea do kraja šampionata očekuju još tri utakmice, protiv West Broma, Watforda i Sunderlanda.

Chelsea je na prvom mjestu sa 84 boda, sedam više od drugoplasiranog Tottehama kojeg je potresao neočekivani poraz od West Hama sa 1-0 u gradskom derbiju i tako im dodatno otežao borbu za titulu. Tottenham sljedeću utakmicu dočekuje Manchester United kojem je trenutno više bitnija Liga Europe koja bi im eventualnim osvajanjem mogla donijeti učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!