NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo postaje besmrtan: Iz Španije odlazi njegova najveća noćna mora

Cristiano Ronaldo postaje besmrtan: Iz Španije odlazi njegova najveća noćna mora

Cristiano Ronaldo postaje besmrtan: Iz Španije odlazi njegova najveća noćna mora! Jučer je Španijom odjeknula vijest kao grom iz vedra neba, a toj vijesti najviše će se obradovati Cristiano Ronaldo i navijači Real Madrida. Prvi golman Valencie, Diego Alves, napustio je ovu ekipu te se vraća u domovinu gdje će nastupati za ekipu Flamenga. Vijest koja je iznenadila mnoge s obzirom da je Diego Alves važio za jednog od najbolja tri golmana u Španiji.

Cristiano Ronaldo postaje besmrtan

Brazilski nogometni golman, koji je važio za jednog od najboljih golmana u španskoj La ligi, Diego Alves, napustio je Valenciu te će karijeru nastaviti u brazislkom prvoligašu Flamengu. 32-godišnjak koji je važio za specialistu kada su u pitanju jedanaesterci odlučio se za ovaj potez nakon provedenih deset godina u Španiji a s obzirom da je u najboljim godinama za golmana, ovaj potez je mnoge iznenadio.

>> Transfer glasine: Aubameyang u Engleskoj, Van Dijk u Londonu, PSG nudi 150 miliona za mladu zvijezdu Reala

Alves je u deset provedenih godina u Španiji, odbranio čak 24 penala od 51 izvedenih i to u dresu Almerie za koju je nastupao od 2007 do 2011 i u dresu Valencie za koju je nastupao od 2011 pa sve do ove sezone, gdje je i stekao reputaciju jednog od najboljih golmana u Španiji i vjerovatno najboljeg golmana za branjenje jedanaesteraca.

[su_live_koeficijenti]

Zanimljiv je podatak da u duelu sa Ronaldom, Diego Alves vodi kada je u pitanju uspješnost izvedenih jedanaesteraca. Portugalac je protiv Brazilca izveo ukuono četiri penala a postigao je samo jedan pogodak. Kada u obzir uzmemo činjenicu da je Ronaldo jedan od najboljih izvođača penala na svijetu, jasno je kakav je golman Alves.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!