NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE: Otkriven tačan iznos koji su dobili Mayweather i...

DA LI JE MOGUĆE: Otkriven tačan iznos koji su dobili Mayweather i McGregor!

DA LI JE MOGUĆE: Otkriven tačan iznos koji su dobili Mayweather i McGregor! Floyd Mayweather pobijedio je u dugo očekivanom meču protiv prvaka mješovitih borilačkih vještina Conora McGregora. Mayweather je u Las Vegasu u prepunoj dvorani T-Mobile nakon deset rundi tehničkim nokautom pobijedio McGregora. Borci se se borili po bokserskim pravilima.

Otkriven tačan iznos koji su dobili Mayweather i McGregor

Borac iz kaveza, zloglasni Irac McGregor, pokušao je po pravilima boks nadvladati svog idola iz mladosti Mayweathera, ali na kraju je upravo pobjedio američki boksački šampion. Mayweather je zagazio već u četrdesetu godinu i  već je bio u mirovini, ali provokacije od strane 29-godišnjeg McGregora nije mogao podnijeti. Vratio u ring i zabilježio svoju 50. pobjedu, u karijeri nije doživjeo ni jednog poraza.

McGregor je započeo utakmicu hrabar i nadahnut, Mayweather je stvari u svoje ruke uzeo u četvrtoj rundi. Do kraja borbe je bio bolji borac, vidno umornog Irca je „završio” s dva jaka krošeja. Sudac Robert Byrd posredovao je i proglasio tehnički nokaut.

>> Monaco pronašao zamjenu za Kyliana Mbappea

Nakon ove borbe, Mayweather će opet biti među sportskim umirovljenicima, prema njegovim riječima, sada zauvijek. Njegove statistike su impresivne, 50 pobjeda i bez poraza,jednu pobjedu ima više od legendarnog boksača Rocky Marciana.

„Ovo je bila moja posljednja borba. Definitivno. Večeras sam izabrao pravog plesnog partnera za posljednji ples. Conor, pravi si šampion”, dao je kompliment Mayweather, a Irac nije ostala dužan: „Ima strašan gard. Nije više tak brz, nije toliko jak, ali ima strašan gard i odlično pozicioniranje. Mislim da je dvoboj bio izjednačen i mislim da je sudac prebrzo prekinuo meč. Bio sam umoran, ali sam mogao nastaviti.”

„Pobjeda je pobjeda. Bez obzira na to kako ćete je postići. Rocky Marciano je legenda i radujem se da ću i ja biti u kući slavnih. Naš plan je bio da ga pustim 25 minuta, i da ga poslije toga napadnem. Znali smo da borbe u mješovitim borbama traju 25 minuta, nakon toga je on bio vidno umoran. “, dodao je Mayweather.

Nakon dvoboja, Mayweather je bogatiji za oko 170 milijuna eura, čime se je približio granici od zarađenih milijardu dolara u boksu. McGregor, do prije četiri godine, nezaposleni vodoinstalater koji je danas jedna od najvećih zvijezda borilačkih vještina, dobio je oko 100 milijuna eura, prenosi AFP.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!