NaslovnicaVijestiDel Piero imenovao igrača koji će biti ključan u finalu Lige prvaka

Del Piero imenovao igrača koji će biti ključan u finalu Lige prvaka

Del Piero imenovao igrača koji će biti ključan u finalu Lige prvaka. Alessandro Del Piero zna nekoliko stvari o visokom pritisku uoči finala. Tijekom svojih igara uspio je osvojiti Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo, a nema sumnje da će pomno promatrati Juventusa protiv Reala u finalu Lige prvaka.

Del Piero imenovao

Međutim, iako zna što je potrebno za osvajanje europskog finala, zna i kakav je osjećaj da se izgubi protiv Real Madrida, kao što je to on osjetio kada su se dvije ekipe suočile 1998. godine.

Zidane je, kao što znate, sada zadužen kao menadžer Real Madrida i Del Piero je razgovarao sa španjolskom Marcom o svom bivšem suigraču prije nego što je dao svoje mišljenje o tome za koga misli da će napraviti najveću razliku u Velsu.

44-godišnjak je okačio svoje kopačke 2014. godine nakon što je svoje dane završio u Indiji sa Dheli Dynamom, ali najpoznatiji je zbog 17 sezona koje je proveo u Juventusu.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Tijekom tog vremena proveo je pet godina igranja uz Zidanea, koji je tada bio najbolji vezni igrač na svijetu, a ako ćemo iskreno i dalje je.

Bivši talijanski internacionalac izjavio je da nikada nije mislio da će vidjeti Zidanea zaduženog za klub unatoč tome što je poseban igrač, ali sa zadovoljstvom vidi kako to Zidane radi.

“Prvo, kada smo dijelili garderobu, nisam mogao zamisliti da završiti na ovakav način, ali kad sam ga vidio na klupi Reala, iskreno sam mislio da će biti u redu”, rekao je.

“On je inteligentan, ambiciozan i iznad svega vidi nogomet s velikom lukavosti i zato ima sposobnost donošenja ispravnih odluka i na i izvan igrališta.”

Tada su ga pitali koji je igrač za kojeg je mislio da može napraviti razliku u finalu Lige prvaka u Velsu, Del Piero je pružio zanimljiv odgovor.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

S toliko igrača koji mogu promijeniti tok utakmice, vjerojatno mislite da će Del Piero nazvati Cristiana Ronalda ili Paula Dybalu kao igrača kojeg se treba paziti, ali Del Piero misli da je Gianluigi Buffon čovjek koji drži ključ i zbog dobrog razloga.

Također pročitajte: Roland Garros: Listić dana – Utorak

“To su mali detalji koji odlučuju o ovakvoj utakmici. Sva imena o kojima govorite mogu biti odlučna, ali imaju i drugi. Dodat ću Buffona, koji ludo želi da osvoji jedan trofej koji nema u svojoj vitrini.”

Većina neutralnih igrača vjerojatno će podržati Juventus zbog Buffona, jer je Liga prvaka jedina koju nema u svojoj trofejnoj zbirci.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!