NaslovnicaVijestiDiego Costa odlazi iz Chelseaja? Ovo bi mogao biti novi svjetski rekord!

Diego Costa odlazi iz Chelseaja? Ovo bi mogao biti novi svjetski rekord!

Diego Costa odlazi iz Chelseaja? Ovo bi mogao biti novi svjetski rekord! Još u siječnju, Diego Costa i šef Antonio Conte su imali veliku svađu na Chelseajevom treningu koja je izgledala kao da bi mogla uništiti marš Plavog kluba prema naslovu Premier lige.

Diego Costa odlazi

Sve se zapalilo kada je Conte intervenirao na treningu i navodno je talijan vikao na svog napadača: “Idi u Kinu onda.”

Glasine da je Costi ponuđen ogroman ugovor od 30 milijuna funti godišnje da u Kini nastavi davati golove su bile u svim vijestima i izgledalo je kao da će 28-godišnjak otići.

Međutim, s Chelseajem u finoj poziciji da vrati najveću nagradu u Engleskoj, Plavci su čvrsto držali Costu i on je ostao na Stamford Bridgeu.

[su_euro_soccer_bonus]

Neke glasine su tvrdile da se napadač želi vratiti u bivši klub, Atletico Madrid, ukoliko ne bude ostvario transfer u Kinu.

Bivši suigrači, Oscar i Ramires su već napravili ove poteze i uživaju u njegovim plodovima – i po plodovima mislim novac, naravno – u Kini.

Costa je na vrhuncu svog života i ove sezone je postigao 17 golova u Premier ligi. Prijelaz u ligu poput kineske nema smisla u ovom trenutku, ali prema izvješću Sky Sportsa, izgleda da će se to dogoditi.

Tianjin – kojeg vodi talijanska legenda Fabio Cannavaro spreman je napraviti od Coste najplaćenijeg igrača na svijetu, čak i plaćenijeg od Carlos Teveza, nudeći mu ugovor vrijedan 650.000 funti tjedno – čekajte – nakon oporezivanja, što znači da će taj novac dobijati načisto.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Costa je na relativno mršavoj plaći u Chelseaju u ovom trenutku, gdje prima 150.000 funti tjedno i taj ugovor mu istječe u ljeto 2019. godine.

Chelsea trenutno ima četiri boda na vrhu Premier lige i suočavaju se sa Tottenhamom danas, koji je na drugoj poziciji Premier lige, u polufinalu FA kupa.

Također pročitajte: Real Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

Sa samo šest preostalih utakmica, Costa će kako se čini pokupiti svoj drugi naslov Premier lige u tri godine, ali svaka indikacija sugerira da bi mogao biti i njegov posljednji. On ima 17 golova ove sezone, ali je postigao samo tri od nove godine.

Kineska Super liga traje od ožujka do studenog, a transferni rok od 19. lipnja do 14. srpnja, koji je jednak zimskom prijelaznom roku Premier lige.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!