NaslovnicaVijestiDiego Costa se obrušio na upravu Chelseaja: Tretiraju me kao kriminalca

Diego Costa se obrušio na upravu Chelseaja: Tretiraju me kao kriminalca

Diego Costa se obrušio na upravu Chelseaja: Tretiraju me kao kriminalca! Napadač je trenutno u njegovom rodnom gradu u Brazilu i nastavlja da sakuplja kazne zbog odbijanja da trenira sa rezervama Chelseaja. Zvijezda Chelseaja Diego Costa gvorio je o glavnom treneru Antonio Conteu te je klub optužio ga tretiraju kao da je “kriminalac”.

Tretiraju me kao kriminalca

Costa je bio najbolji strelac Chelseaja sa 20 golova,te im uveliko pomogao da osvoje svoju drugu titulu prvaka države u posljednje tri godine. U januaru ove godine Costa je bio blizu odlaska u Premier ligu ali je ipak ostao u klubu kako bi im pomogao da dođu do titule, a na kraju sezone Antonio Conte mu je poslao SMS poruku kako na njega više ne računa.

>> Saznajte koliko bi utakmica suspenzije mogao dobiti Cristiano Ronaldo

Chelsea je u zvaničnom priopćenju javili da Costa nije u njihovim planovima još od januara, od kako je pregovara sa kineskim klubovima, ali da su ga morali koristitiu prvom timu jer nisu imali adekvatnu zamjenu. Sada kada je u klub stigao Alvaro Morata, mjesta za Costu nema, čak ni na treninzima a izgleda ni u svlačionici prvog tima.

“Nije mi dozvoljen pristup u svlačionicu prvog tima i ja uopšte nemam  nikakav kontakt sa momcima. Nisam kriminalac! Mislim da to nije pošteno da budem tako tretiran nakon svega što sam učino za ovaj klub.” za kraj rekao je Costa.

On će vjerovatno napustiti klub do krajaj prelaznog roka, a glavni kandidati za njegovo dovođenje su Ateltico Madrid i Milan.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!