NaslovnicaVijestiSaznajte koliko bi utakmica suspenzije mogao dobiti Cristiano Ronaldo

Saznajte koliko bi utakmica suspenzije mogao dobiti Cristiano Ronaldo

Saznajte koliko bi utakmica suspenzije mogao dobiti Cristiano Ronaldo! Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo suočava se sa dugom zabranom, nakon što je u nedjelju odgurnuo sudiju u finišu El Clasica. Ronaldo je pobijesno nakon što je isključen iz igre, te svoj bijes nije mogao zadržati u sebi.

Saznajte koliko bi utakmica suspenzije

Cristiano Ronaldo bi mogao biti suspendovan na čak 12 utakmica nakon što je sudija Ricardo de Burgos Bengoetxea podnio izvještaj u kojem se navodi da je bio odgurnut od igrača Real Madrida sa brojem sedam. Nakon što je postigao gol i skinuo dres te zaradio prvi žuti karton, Ronaldu je prikazan drugi žuti karton za navodno simuliranje u kaznenom prostoru Barce, te je nakon toga portugalac pobijesnio i nasrnuo na sudiju ovog meča.

>> Transfer glasine: Chelsea dovodi reprezentativca Hrvatske, Jese se seli u Englesku, Martial napušta United

“Igrač: Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro je odreagovao nesportski te sam bio odgurnut kada sam mu pokazao crveni karton. Nije se slagao sa mojom odlukom a svoj bijes nije znao da sakrije.” stoji u izvještaju.

Savez može da kazni Ronalda sa zabranom do 12 utakmica iz člana 96. španske federacije, koji se imenuje “Blago nasilje prema sudijama”. Član 96 primenjuje se na igrače koji “vuku, guraju ili tresu” sudiju na način koji je “blago nasilan” i preporučuje suspenziju od 4 do 12 utakmica.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!