NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea dovodi reprezentativca Hrvatske, Jese se seli u Englesku, Martial...

Transfer glasine: Chelsea dovodi reprezentativca Hrvatske, Jese se seli u Englesku, Martial napušta United

Transfer glasine: Chelsea dovodi reprezentativca Hrvatske, Jese se seli u Englesku, Martial napušta United! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea ozbiljno rezmišlja o potpisivanju  Ivan Perišić iz Intera, te će uskoro poslati i zvaničnu ponudu, prenosi Mirror. United navodno sprema još jednu ponudu za Hrvatsku zvijezdu, ali bi se mogao suočiti sa velikom konkurencijom u vidu Chelseaja, koji očajnički pokušava da pojača svoju ekipu nakon što su poraženi na startu sezone od Burnleya.

Igrač Paris Saint-Germaina, Jese Rodriguez, odlučio je odbiti prelazak u Fiorentinu u zbog toga što ga u svojim redovima želi vidjeti Stoke City, izvještava AS. Fiorentina je dogovorila dvogodišnju posudbu sa PSG-om za Jesea, ali bi bivši igral Real Madrida više želio da igra u Premier ligi.

>> Zaboravljeni igrač Chelseaja odlazi na posudbu: Conte frustriran nakon što je 38 igrača poslano u druge klubove

Tottenham se sprema da pošalje i drugu zvaničnu ponudu za igrača Manchester Uniteda Anthony Martiala, javlja portal TMW. Spursi su već poslali jednu ponudu za Martiala koja je odbijena, ali će uskoro poslati i drugu jer u njemu Mauricio Pochettino vidi igrača koji bi se odlično uklopio u igru Tottenhama.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!