NaslovnicaVijestiDiego Costa u Francuskoj? "Ništa nije nemoguće" kaže trener ekipe koja je...

Diego Costa u Francuskoj? “Ništa nije nemoguće” kaže trener ekipe koja je ponudila 30 miliona

Diego Costa u Francuskoj? “Ništa nije nemoguće” kaže trener ekipe koja je ponudila 30 miliona! Da li se priča oko transfera Diega Coste uskoro završava. On je trenutno u Brazilu, transfer u Atletico je bio pitanje vremena, ali zbog problema oko registracije igrača, Costa bi mogao preći u drugi klub. I to u Francusku ligu.

Diego Costa u Francuskoj

Jedna od najsloženijih i najkomplikovanijih transfer saga ovog ljeta, svakako je vezana za Diega Costu. Svakog dana piše se  nešto novo o njemu, čak i ako se radi o sporu s trenerom Chelseaja Antonijem ili o mogućim transferima u sve klubove na svijetu. Nema kluba sa kojim Costa nije došao u vezu.

>> Junak svih junaka: Zvijezda Barcelone među prvim pomogala žrtvama terorističnog napada

Atletico Madrid, potom Milan, a potom i Everton, a sada je francuska ekipa, Marseille pokucala na vrata brazilske zvijezde, koji kao što je poznato nastupa za Španiju. Marseille se bori za ulazak u Europa ligu, i s obzirom da će kroz Francusko prvensto teško doći do Lige prvaka, Europa liga im je primarni cilj, te zbog toga žele vidjeti Costu u svojim redovima.

Predsjednik Marseille, Jacques-Henri Eyraud,  za SFR Sport govorio je o mogućnosti da će Costa igrati za njegov tim. “To se može dogoditi, ništa nije nemoguće”, rekao je Eyraud, dodajući: “Sviđa mi se njegov lik, njegova strast, njegov suparnički duh, ali istina je da je situacija s njegovim ugovorom vrlo složena”.

Marseille bi trebao biti spreman platiti 30 milijuna eura za Diega Costu, a da li će igrač biti spreman na selidbu u Francusku, ostaje nam da vidimo.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!