NaslovnicaVijestiDok se očekuje Coutinhov transfer u Barcelonu, Liverpool već pronašao zamjenu

Dok se očekuje Coutinhov transfer u Barcelonu, Liverpool već pronašao zamjenu

Dok se očekuje Coutinhov transfer u Barcelonu, Liverpool već pronašao zamjenu. Philippe Coutinho ostaje jedna od glavnih tema, pored Neymara i Mbappea ovog ljeta. Ali čini se da se Liverpol pomirio sa gubitkom Brazilca i klub je sada u pregovorima kako bi osigurao njegovu zamjenu.

Dok se očekuje

Barcelona je poslala nekoliko monstruoznih ponuda koje je Liverpool odbio. Premda je klub bio čvrst u svojoj odluci da ga ne proda, Coutinho je to promijenio kada je zahtijevao od svog trenutnog kluba da prihvate ponudu i da on želi u Barcelonu.

Štoviše, igrač je zatražio da bude izostavljen iz Liverpoolove momčadi koja će igrati u Ligi prvaka, tako da bi mogao igrati za Barcelonu kada završi svoj transfer.

Liverpool je i dalje povezan sa mnoštvom igrača za njegovu zamjenu. Od Juliana Draxlera do Alex Oxlade Chamberlaina.

[su_bonus]

No, izvješća ukazuju kako je klub otvorio pregovore sa Bayern Munchenom za Renato Sanchesa.

Nakon što je potpisao za njemačke prvake iz Benfice, Sanchez nije uspio napraviti značajan dojam sa prilikama koje su mu date u prvom timu, ali nije baš ni imao puno prostora da se pokaže.

[su_live_koeficijenti]

20-godišnjak je bio podložan intenzivnoj špekulaciji transfera sa Manchester Unitedom, Chelseajem i AC Milanom koji su jako povezani sa igračem Bayerna.

Također pročitajte: SLUŽBENO: Kylian Mbappe prešao u PSG

Chelsea i United su pokazali interes, ali portugalski igrač bi na kraju mogao završiti na Anfieldu.

Bayernov menadžer Carlo Ancelotti je spreman da pusti veznjaka, a Liverpool će izgleda znati da to iskoristi prije nego što to urade njihovi rivali.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!